0

Matador MP82 Conquerra 2 245/70 R16 107H FR

Код товару: 301603

Наявність: на складі 4 шт.

4 734 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP82 Conquerra 2
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2022

MP82 Conquerra 2

Опис шини Matador MP-82 Conquerra


Літня легкова шина Матадор MP-82 4x4 SUV була спеціально розроблена для позашляховиків і кросоверів. Незважаючи на це, дана модель відрізняється досить вузькою сферою застосування, обмеженою в основному дорогами з твердим покриттям. Розмірний ряд цієї шини нараховує 5 типорозмірів для коліс з посадковим діаметром 16 дюймів і висотою профілю 60, 65 і 70%.

Універсальність застосування

Виробник позиціонує цю модель, як шину для регіонів з теплим літом і помірною зимою, допускаючи, таким чином, можливість експлуатації в зимовий час. Подібна впевненість заснована на S-образному протекторному малюнку, багатим безліччю протекторних блоків. Сформовані ними численні кромки забезпечують надійне зчеплення, особливо зі слизьким покриттям. Крім того, не можна не відзначити досить широкі плечові зони Матадор MP-82 4x4 SUV, що представляють собою два додаткових ряду блоків прямокутної форми. Вони відстоять один від одного на досить великій відстані, щоб забезпечити впевнене подолання ділянок легкого бездоріжжя. На дорогах з твердим покриттям ці блоки, розташовані перпендикулярно щодо напрямку руху сприяють зменшенню гальмівного шляху.

Відмінна стійкість до аквапланування і Шуга

При русі по мокрих дорогах ця шина ні на хвилину не дасть засумніватися в її надійності і стабільності. Такі здібності зявилися, завдяки ретельності і скрупульозності, яке було продемонстровано фахівцями компанії при розробці конструкції дренажної системи. Вона складається з чотирьох поздовжніх дренажних канавок і безлічі поперечних каналів. Значні розміри укупі з їх кількістю дозволяють дренажної системи легко справлятися з відведенням із зони контакту не тільки води, але і сніжної шуги, забезпечуючи тим самим надійний контакт зі слизькою поверхнею.

Основні особливості моделі Матадор MP-82 4x4 SUV

- Низький рівень шуму, завдяки багатокрокової схемою розташування всіх протекторних елементів;
- Високі тягово-зчіпні характеристики на слизькій поверхні забезпечуються наявністю в центральній частині протектора безлічі гострих кромок, утворених численними блоками;
- масивні протекторні блоки плечових зон протектора дозволяють більш впевнено долати складні ділянки, забезпечуючи при цьому укорочений гальмівний шлях на асфальті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі