0

Fulda Kristall Montero 185/70 R14 88T

Код товару: 306863

Наявність: на складі 12 шт.

2 566 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Fulda
Модель :Kristall Montero
Ширина :185
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Kristall Montero

Опис шини Fulda Kristall Montero


Розвиваючи ідею технологічних протекторів, німецька компанія Fulda розробила лінійку зимових шин для легкових автомобілів Kristall Montero. У виробництві були використані передові технології, що дозволили створити протекторний малюнок, що сприяє природному укоченні снігу. Особливий склад полімеру забезпечує оптимальну жорсткість, що дозволяє досягати тактично хороших зчіпних властивостей і стратегічно підвищеного терміну експлуатації.

Відмінне зчеплення і гальмування на снігу

Досвід попередніх, добре зарекомендували себе поколінь привів до технології Snow Catcher , суть якої в максимальному ущільненні снігу, що потрапляє в канали та ламелі протектора. У центрі головного, яка має контакт з дорогою ділянки шини, ми бачимо класично спрямовані канавки, які в поєднанні з зворотними січними каналами і численними ламелями формують дренажну систему. Ламелі в Snow Catcher відіграють особливу роль. До контакту з дорогою спостерігається їх відкрита конфігурація, в області плями контакту вони стискаються, захоплюючи і ущільнюючи сніг, після чого вони знову розкриваються і відкидають вміст. В результаті поведінка автомобіля на засніженій дорозі легко передбачувано. Крім цього, тестування показало, що мокрий асфальт теж не перешкода керованої їзді, конструкція добре справляється і з акваплануванням.

Надійна і тривала експлуатація

Крім відмінних фізичних характеристик, модель може похвалитися і відмінними хімічними властивостями . Завдяки технології Bubble Blade склад гуми був збалансований: вона досить еластична навіть при низьких температурах і в той же час володіє прийнятною жорсткістю, щоб забезпечити високу продуктивність і опір стирання.

Основні особливості шини Fulda Kristall Montero

- діагональні канали та дрібне ламелирование забезпечують хороші зчіпні властивості;
- полімерний склад розрахований на негативні температури, хоча добре реагує і на жорстку суху дорогу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі