0

Опис шини Fulda Kristall Montero


Розвиваючи ідею технологічних протекторів, німецька компанія Fulda розробила лінійку зимових шин для легкових автомобілів Kristall Montero. У виробництві були використані передові технології, що дозволили створити протекторний малюнок, що сприяє природному укоченні снігу. Особливий склад полімеру забезпечує оп...

далі

Опис шини Fulda Kristall Montero


Розвиваючи ідею технологічних протекторів, німецька компанія Fulda розробила лінійку зимових шин для легкових автомобілів Kristall Montero. У виробництві були використані передові технології, що дозволили створити протекторний малюнок, що сприяє природному укоченні снігу. Особливий склад полімеру забезпечує оптимальну жорсткість, що дозволяє досягати тактично хороших зчіпних властивостей і стратегічно підвищеного терміну експлуатації.

Відмінне зчеплення і гальмування на снігу

Досвід попередніх, добре зарекомендували себе поколінь привів до технології Snow Catcher , суть якої в максимальному ущільненні снігу, що потрапляє в канали та ламелі протектора. У центрі головного, яка має контакт з дорогою ділянки шини, ми бачимо класично спрямовані канавки, які в поєднанні з зворотними січними каналами і численними ламелями формують дренажну систему. Ламелі в Snow Catcher відіграють особливу роль. До контакту з дорогою спостерігається їх відкрита конфігурація, в області плями контакту вони стискаються, захоплюючи і ущільнюючи сніг, після чого вони знову розкриваються і відкидають вміст. В результаті поведінка автомобіля на засніженій дорозі легко передбачувано. Крім цього, тестування показало, що мокрий асфальт теж не перешкода керованої їзді, конструкція добре справляється і з акваплануванням.

Надійна і тривала експлуатація

Крім відмінних фізичних характеристик, модель може похвалитися і відмінними хімічними властивостями . Завдяки технології Bubble Blade склад гуми був збалансований: вона досить еластична навіть при низьких температурах і в той же час володіє прийнятною жорсткістю, щоб забезпечити високу продуктивність і опір стирання.

Основні особливості шини Fulda Kristall Montero

- діагональні канали та дрібне ламелирование забезпечують хороші зчіпні властивості;
- полімерний склад розрахований на негативні температури, хоча добре реагує і на жорстку суху дорогу.

 
зимова шина
2 661 грн
Код товару: 306863
2 661 грн
Код товару: 306863
Показ 1 - 1 з 1 товара