0

Marshal WinterCraft Ice WI-31 185/70 R14 88T (под шип)

Код товару: 274621

Наявність: на складі 4 шт.

2 651 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Marshal
Модель :WinterCraft Ice WI-31
Ширина :185
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

WinterCraft Ice WI-31

Опис шини Marshal Wintercraft Ice WI31


Зимова шипована шина Marshal WinterCraft Ice Wi31 є повністю ідентичною копією однойменної моделі від компанії Kumho, однією з найбільш очікуваних новинок на ринках багатьох країн. Судячи з результатів незалежних випробувань, південнокорейські шинники зуміли створити досить конкурентоспроможне виріб. Завдяки наявності на боковині шини назви Marshal у вітчизняних автолюбителів є можливість придбати його за більш привабливою вартості.

Технологія AIMC

Більшість поліпшень в порівнянні з моделлю KW22, на заміну якої була випущена Marshal Wintercraft Ice WI31 , було забезпечено за рахунок компаунда. При цьому південнокорейські шинники оптимізували не тільки його склад, а й технологію його виробництва, що отримала назву AIMC (Artifical Intelligence Mixing Control). Суть нововведення полягає в забезпеченні однорідності гумової суміші, що на дорозі реалізується у вигляді стабільності і надійності зчіпних властивостей.

Honeycomb 3D Sipe

Під цим терміном ховається не що інше, як конструкція ламелей, прорізаних практично у всіх протекторних блоках. Йдеться про тривимірному профілі їх стінок, який своїм зовнішнім виглядом нагадує бджолині стільники. Це дозволяє зафіксувати ламелі в відкритому положенні при їх контакті з дорогою, попутно обмеживши подовжню і поперечну рухливість блоків. У поєднанні з різноспрямованим розташуванням ламелей дана конструктивна особливість забезпечує шині чудове зчеплення.

Основні особливості шини Marshal Wintercraft Ice WI31

- оптимізована гумова суміш надає шині стабільні і надійні зчіпні властивості;
- «зимовий» V-подібний рисунок протектора забезпечує хорошу курсову стійкість, легкість в управлінні;
- численні ламелі зі стінками в формі бджолиних сот покращують зчеплення і керованість на битій снігу і льоду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі