0

Росава Itegro 185/65 R14 86H

Код товару: 279940

Наявність: на складі 4 шт.

1 526 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Росава
Модель :Itegro
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2024

Itegro

Опис шини Росава Itegro


Літня шина Росава Itegro створена для недорогих легкових автомобілів малого та середнього класу. Характеризується збалансованими експлуатаційними властивостями, одночасно демонструючи тривалий термін служби, відточену керованість і надійне зчеплення на мокрій дорозі.

Стійкість до аквапланування

Дренажна система протектора містить безліч елементів, що відрізняються один від одного функціональністю. Зокрема, вузькі ламелі в блоках центру і плечових зон утворюють додаткові зчіпні кромки, одночасно направляючи воду в одну з довколишніх канавок. Ці елементи розрізняються за формою і розташуванню, завдяки чому вони доповнюють дію один одного, забезпечуючи максимально швидке виведення води від зони контакту.

Покращена стійкість і керованість на високій швидкості

Протектор шини містить безліч блоків. Вони мають високу конструктивної жорсткістю, яка багато в чому забезпечується не тільки їх масивними розмірами. Бічні стінки цих елементів нахилені і мають мініатюрні виступи. Завдяки таким незначним, на перший погляд, рішенням, поліпшується курсова стійкість і керованість, особливо на великій швидкості. Тут також варто відзначити суцільне будова центрального поздовжнього ребра. Цей елемент має високу жорсткість, що крім вищезгаданих властивостей надає реакцій шини на дії водія швидкість і точність.

Основні особливості Росава Itegro

- стійкість до аквапланування завдяки дренажній системі, що містить безліч елементів з різною функціональністю ;
- стабільне поведінку і висока оперативність управління на будь-якій швидкості забезпечується особливою формою блоків і суцільним поздовжнім ребром в центрі;
- оптимізована гумова суміш, виготовлена з використанням передових технологій і матеріалів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі