0

Sava Adapto HP 185/65 R14 86H

Код товару: 305326

Наявність: на складі 16 шт.

2 251 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Sava
Модель :Adapto HP
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Adapto HP

Опис шини Sava Adapto HP


Всесезонна шина Sava Adapto HP призначена для легкових автомобілів будь-якого класу. Вона має краще поєднання вартості та якості, тому користується великою популярністю у споживачів. Для отримання кращих ходових якостей в різних погодних умовах використовувалася нова гумова суміш і направлений малюнок протектора. По завершенню виробництва шина піддається візуальному і електронного контролю якості, тому повністю відповідає всім заявленим характеристикам.

Спрямований протекторний малюнок

Спрямований протекторний малюнок Sava Adapto HP забезпечує відмінні експлуатаційні якості в будь-яких погодних умовах. Два ряду центральних блоків, що мають оптимальний нахил, забезпечує відмінну стійкість, дозволяючи повністю контролювати управління. Оптимальна форма плечових блоків не тільки підвищує маневреність, але і захищає протектор від бічних пошкоджень. Велика кількість незвичайних зубчастих ламелей в зимовий час підвищує зчеплення з зледенілій дорожньою поверхнею, а в літній створюють на вологому покритті ефект "прилипання". Три широких водовідвідних каналу прекрасно справляються зі своєю функцією, а також відрізняються швидким самоочищенням. Невеликі насічки і розрізи знижують звуковий ефект при русі, підвищуючи комфортність їзди.

Оновлена гумова суміш

При створенні протектора використовувалася оновлена гумова суміш, яка дозволила досягти чудових ходових якостей в будь-яких погодних умовах, так як вона адаптована до будь-яких температур. Домогтися потрібної еластичності при перепадах температур допомогла силика. Гарна еластичність не тільки позитивно позначилася на зчіпних параметрах, але і істотно зменшила навантаження на елементи підвіски автомобіля. Знижений опір коченню підвищило стійкість при русі і зменшило споживання палива. Новий кремній забезпечує відмінну зносостійкість, тому протектор відрізняється збільшеним пробігом.

Основні особливості моделі Sava Adapto HP

- спрямований протекторний малюнок забезпечує відмінні ходові якості в будь-яких погодних умовах;
- адаптована до перепадів температур гумова суміш підвищила зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею і знизила коефіцієнт кочення;
- глибокі водовідвідні канали запобігають можливе аквапланування і застрявання каменів і бруду в протектора, покращуючи самоочищення.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі