0

Nokian Hakkapeliitta R3 185/65 R14 86R

Код товару: 330854

Наявність: немає на складі

2 208 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakkapeliitta R3
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

Hakkapeliitta R3

Опис шини Nokian Hakkapeliitta R3


Зимова шина Nokian Hakkapeliitta R3 підходить до практично будь-якого сучасного легкового автомобіля. Модель пропонується в десятках типорозмірів для коліс діаметром від 14 до 21 дюйма. Відрізняється високим рівнем комфорту в найскладніших дорожніх і погодних умовах, забезпечуючи в них безпечний рух.

Arctic Sense Grip

При створенні шини використовувалася концепція Arctic Sense Grip. Це комплекс технічних рішень, спрямованих на забезпечення максимального зчеплення на битій снігу і льоду. Одним з них є застосування декількох видів ламелей. У плечових зонах розташовуються самоблокувалися прорізи. При контакті з дорогою вони, відкриваючись і утворюючи численні грані, обмежують рухливість блоку. В результаті не тільки поліпшуються зчіпні властивості, але і підвищується їх стабільність.

Центральна частина містить ламелі-насоси. При контакті з мокрим покриттям вони за рахунок наявності всередині спеціальних порожнин всмоктують вологу, підсушуючи тим самим пляму контакту.

Дія ламелей значно посилено компаундом. Він виконаний двошаровий. Зовнішня сторона містить крім двоокису кремнію частки Cryo Crystal 3. Вони відрізняються високою твердістю і крісталлообразном формою. Даний компонент з надлишком компенсує відсутність у протектора цієї шини шипів, забезпечуючи ефективне зчеплення на зледенілому покритті.

Нижній базовий шар протектора відрізняється високою жорсткістю. Така "підкладка" надає зчіпних властивостях стабільність, покращує курсову стійкість на високій швидкості і при маневруванні, знижує опір коченню.

Снігові кігті

Ще одним нововведенням даної моделі є численні канавки між блоками незвичайної трикутної форми з довгими вигнутими зигзагоподібними гранями. Ці елементи підсилюють курсову стійкість і зчеплення при поздовжніх прискорень на засніженому покритті. Частина з них розташовується на бічних сторонах плечових блоків.

Brake Booster

Наступним цікавим рішенням є так звані "підсилювачі гальмування". Це група елементів в плечових зонах, що забезпечують більш ефективну роботу протектора при уповільненні на слизькому покритті. Поперечні межі блоків мають зигзагоподібну форму, яка збільшує їх довжину.

Основні особливості

- самоблокувалися ламелі в плечових зонах покращують поздовжнє зчеплення на снігу і льоду, забезпечують стабільність зчіпних властивостей;
- ламелі-насоси в центральній частині підсушують пляма контакту на мокрому покритті,
- трикутні канавки в плечових зонах і боковинах підвищують ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень на снігу;
- гумова суміш Cryo Crystal 3 з частинками-кристалами забезпечує надійне зчеплення на зледенілому покритті;
- підсилювачі гальмування в плечових зонах підвищують ефективність уповільнення на слизькому покритті;
- двошаровий протектор з жорстким внутрішнім шаром, що знижує витрату палива, який поліпшує курсову стійкість на високій швидкості і при маневруванні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі