0

Toyo H08 195/65 R16C 100/98T

Код товару: 266844

Наявність: на складі 4 шт.

2 866 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :H08
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :100 (800 кг) / 98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

H08

Опис шини Toyo Tyh08 (H08)


Шина Toyo Tyh08 (H08) - це можливість підвищити стійкість автомобіля на мокрій, брудній і сухій дорозі. Шина Toyo Tyh08 - це високий рівень комфорту в поєднанні з поліпшеними експлуатаційними характеристиками.

Гумова суміш японської шини Toyo Tyh08

Склад гумової суміші, з якої створена шина, дозволяє значно знизити рівень зносу, навіть при інтенсивної експлуатації шини на сухому асфальтовому покритті в умовах підвищених температурних режимах. Крім того, конструкція шини Toyo Tyh08 дозволяє значно знизити опір коченню. У свою чергу ці факти гарантують зниження витрат паливних ресурсів.

Окрему увагу варто приділити особливій будові протектора. В умовах грунтової протектор відмінно справляється з відведенням зайвого бруду і води з точки контакту. Для цих цілей він забезпечений трьома канавками, які займають центральне положення, а також численними дрібнішими ламелями. Гальмівні і стартові властивості шині забезпечують масивні блоки, а також грунтозацепи, які розташовані на бічних поверхнях. Ширина протектора гарантує водієві поліпшення керованості автомобіля навіть в умовах мокрого дорожнього покриття.

Дана шина розроблена з урахуванням сучасних вимог безпеки. Тому вона забезпечує автомобіль максимальним рівнем стійкості на будь-якому дорожньому покритті.

Шина Toyo Tyh08 може бути використана як в міських умовах, так і на високошвидкісних трасах. В обох випадках вона зберігає свої експлуатаційні характеристики.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі