0

Hankook Vantra LT RA18 195/65 R16C 104/102R

Код товару: 266396

Наявність: на складі 4 шт.

4 028 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Vantra LT RA18
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2024

Vantra LT RA18

Опис шини Hankook RA18


Літня легкова шина Hankook RA18 є однією з новинок південнокорейського виробника, призначеної спеціально для малотоннажного вантажного транспорту. Тобто основними адресатами даної моделі є власники мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів. Натомість вони отримують шину, що відрізняється високою вантажопідйомністю, тривалим терміном експлуатації і відмінне зчеплення, особливо на мокрій дорозі.

Симетричний протекторний малюнок

На щастя, південнокорейські шинники вважали за краще не «винаходити велосипед», звернувшись до вже зарекомендували себе з найкращої сторони рішенням. Дана модель оснащена однією з класичних різновидів симетричного ненаправленного малюнка, що складається з двох центральних поздовжніх ребер і пари плечових зон. Центральна частина протектора Hankook RA18 забезпечує надійне зчеплення при русі по прямій, а плечові зони - стійкість при здійсненні маневрів.

Довгий термін служби

Оскільки шина спочатку призначалася для комерційного використання, то при її розробці особлива увага приділялася забезпеченню тривалого терміну служби. Для цього було застосовано безліч технічних рішень, які торкнулися в тій чи іншій мірі конструкції каркаса, складу гумової суміші і, звичайно ж, протекторного малюнка. Його оснастили посиленими плечовими зонами, що дозволило не тільки підвищити стійкість шини в поворотах, але і наділити її декількома найважливішими якостями. Завдяки високій жорсткості і масивним розмірами цієї частини протектора, вдалося значно рівномірніше розподіляти зовнішній тиск по плямі контакту. В результаті шина стала набагато легше переносити велику вагу вантажу, що перевозиться, а також краще чинити опір нерівномірного зносу, серйозно скорочує термін її служби.

Основні особливості Hankook RA18

- високі показники вантажопідйомності і відмінна стійкість до нерівномірного зносу, завдяки посиленій конструкції каркасу і плечових зон, що забезпечила оптимальний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту;
- низькі показники опору кочення забезпечуються зменшеною кількістю протекторних елементів;
- чудове зчеплення з мокрою дорогою, завдяки високопродуктивної дренажній системі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі