0

Matador MPS-125 195/65 R16C 104/102T

Код товару: 263342

Наявність: на складі 4 шт.

3 741 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MPS-125
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :

MPS-125

Опис шини Matador MPS-125 Variant All Weather


Всесезонная легкова шина Матадор MPS-125 Variant All Weather була спеціально створена для цілорічної експлуатації на легких вантажівках і мікроавтобусах. Вона відмінно підходить для асфальтових доріг, володіючи при цьому чудовою надійністю, безпекою і довговічністю. Великий розмірний ряд, що складається з 17 типорозмірів, забезпечує цій шині відмінну застосовність до більшості сучасних моделей комерційних автомобілів.

Поздовжні канавки з пилкоподібними гранями

Поздовжні дренажні канавки, розташовані в центральній частині протектора, мають межі пилкоподібної форми. Це дозволяє їм виконувати відразу кілька функцій. Перш за все, це відведення із зони контакту води і талого снігу. Крім того, за рахунок оригінальної форми країв ці канавки формують додатково безліч крайок, що дозволило значно поліпшити зчеплення на засніженому і зледенілому покритті.

Поздовжні канавки в плечових зонах

Плечові зони протектора Матадор MPS-125 Variant All Weather також мають у своєму розпорядженні поздовжніми канавками, також виконують кілька завдань. По-перше, вони оптимізують розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту і підвищують відведення тепла від плечових зон, що значно подовжує термін служби шини. По-друге, ці канавки підвищують жорсткість в цій частині протектора, покращуючи стійкість при здійсненні різких маневрів.

Тривимірні ламелі

Для забезпечення високої ефективності гальмування і хороших зчіпних свойоств на засніжених і зледенілих покриттях словацькими фахівцями були застосовані тривимірні ламелі. Кількома такими протекторними елементами оснащений кожен блок. Це дозволило максимально збільшити кількість крайок зчеплення. Крім того, ці ламелі при зіткненні з дорогою щільно змикаються, підвищуючи тим самим жорсткість протектора, а значить і керованість.

Основні особливості Матадор MPS-125 Variant All Weather

- три поздовжніх дренажних канавки з пилкоподібними краями забезпечують відмінну стійкість до аквапланування, утворюючи при цьому додаткові кромки, що дозволяє істотно поліпшити зчеплення на снігу і льоду;
- безліч тривимірних ламелей додатково утворюють незліченну кількість гострих граней, дозволяючи більш впевнено пересуватися по зледенілому покриттю;
- посилені плечові зони за рахунок високої жорсткості забезпечують оптимальний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту, продовжуючи тим самим термін служби шини;
- велика кількість протекторних блоків, завдяки яким шина демонструє відмінні тягово-зчіпні характеристики, особливо на зимовому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі