0

General Tire Eurovan 2 205/65 R16C 107/105T

Код товару: 263708

Наявність: немає на складі

3 275 грн


сума: грн.
Виробник :General Tire
Модель :Eurovan 2
Ширина :205
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2021

Eurovan 2

Опис шини General Tire Eurovan 2


Літня комерційна шина General Tire Eurovan 2, хоч і випускається під північноамериканським брендом, орієнтована, перш за все, на європейський ринок, де вона крім нижчої, ніж у більшості конкурентів ціни, відрізняється цілим рядом важливих достоїнств. Застосування новітніх розробок, наданих «батьківської» компанією Continental AG, дозволило надати даній моделі високі експлуатаційні характеристики.

Широка застосовність

Однією з відмінних рис цієї шини є застосовність до більшості сучасних комерційних автомобілів невеликої вантажопідйомності. В даний час вона пропонується в двох десятках типорозмірах - від 14 до 16 дюймів. При цьому заявлені швидкісні індекси краще підходять до легкових, ніж до комерційних шин - від Q до T.

Підвищена вантажопідйомність

У деяких розмірностей даної моделі максимальне навантаження на колесо досягає 1215 кг. Підвищена навіть з урахуванням призначення цієї шини вантажопідйомність забезпечується за рахунок конструкції каркаса. Вона була помітно посилена збільшенням кількості шарів корду, а також появою додаткового брекера. Він, як і каркас, також повністю виготовлений із сталевого корду.

Низькі ризики аквапланування

При розробці цієї шини велику увагу було приділено безпеці на мокрій дорозі. Свідченням цього є дизайн дренажної системи. Її основою є три поздовжніх канавки, одна з яких пролягає рівно по центру протектора. Кожен з цих елементів має значну місткістю, завдяки чому пляма контакту інтенсивно осушується навіть при найнесприятливіших погодних умовах.

Покращена керованість і ефективність гальмування

Відмінною особливістю протекторного малюнка є висока ефективність реалізації крутного моменту на сухий і на мокрій дорозі. Забезпечується це за рахунок відразу декількох особливостей. Однією з них є, згаданий вище, сталевий брекер. Розташовуючись безпосередньо під протектором така жорстка «підкладка» поліпшує зчеплення, особливо при початку руху і гальмуванні, а також при маневруванні. Ці ж властивості забезпечуються рядом особливостей дизайну протектора. До таких належать нерозривні і широкі поздовжні ребра, розташовані поперечно численні зчіпні кромки.

Акустичний комфорт

Ще однією важливою перевагою перед конкурентами цієї шини є її акустичний комфорт. Його рівень значно вище, завдяки все тому ж дизайну протекторного малюнка. Він містить відносно невелику кількість елементів, а їх багатокрокове розташування додатково зменшує шуми і вібрації, особливо при проїзді невеликих дорожніх нерівностей.

Основні особливості шини General Tire Eurovan 2

- великий вибір типорозмірів забезпечує відмінну застосовність ;
- посилений каркас і брекер, цілком виготовлений із сталевого корду, підвищує вантажопідйомність і міцність шини до ударних впливів;
- тривалий термін служби забезпечується зносостійкість гумової суміші, посиленим сталевим брекером, жорсткою конструкцією плечових зон;
- поліпшена в порівнянні з попередньою моделлю керованість і ефективність при гальмуванні досягається дизайном протектора, однаково ефективним і на сухий і на мокрій дорозі;
- підвищений рівень акустичного комфорту за рахунок зниженого кількості протекторних елементів і їх багатокрокової схеми розташування.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі