0

Sava Eskimo S3+ 155/70 R13 75T

Код товару: 267297

Наявність: на складі 4 шт.

1 986 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Sava
Модель :Eskimo S3+
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Eskimo S3+

Опис шини Sava Eskimo S3 +


Представляємо вашій увазі шину Sava Eskimo S3 +, яка представляє собою новинку, що володіє рядом відмінних характеристик від своєї попередниці Sava Eskimo S3 +. Основною відмінністю є доопрацьований склад гуми, який надав новинці додаткові експлуатаційні якості.

Що таке Sava Eskimo S3 +?

Шина Sava Eskimo S3 + має глибокий протектор з виражених малюнком канавок. Це дозволяє їй стійко триматися на зимовій дорозі, навіть в умовах ожеледиці. Поздовжньо розташовані канавки знижують ефект аквапланування за коштами швидкого відведення води в точці контакту шини з дорожньою поверхнею.

Завдяки своєму вдосконаленому складу, новинка володіє достатнім рівнем жорсткості і в той же час їй властиві еластичні властивості. Таке поєднання дозволяє збільшити термін служби покришки. Крім того, така шина є гарантом того, що автомобіль буде більш стійкий і маневрений в будь-яких зимових умовах.

Технології в Sava Eskimo S3 +

Наявність бічних канавок протектора дозволяє підвищити керованість автомобіля навіть на засніженій дорозі, а також в умовах ожеледиці.

Для моніторингу зносу шина оснащена спеціальним індикатором, що дозволяє визначити час в зимових умовах, коли необхідно її замінювати. Крім того, шина Sava Eskimo S3 + має вельми естетичний вигляд, який підійде до більшості марок автомобілів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі