0

Goodyear EfficientGrip SUV 285/65 R17 116V

Код товару: 320721

Наявність: немає на складі

4 101 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :EfficientGrip SUV
Ширина :285
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2019

EfficientGrip SUV

Опис шини Goodyear EfficientGrip SUV


Літня шина для позашляховиків і кросоверів Goodyear EfficientGrip SUV характеризується цілою низкою ключових особливостей, одні з яких досить сильно обмежують сферу її застосування, а інші - вигідно відрізняють її від більшості аналогічних шинних виробів від конкуруючих брендів. Дана модель призначена для експлуатації переважно на асфальтованих дорогах, де вона демонструє найбільш вагомі свої переваги. Більшість з них є результатом використання в її конструкції технології FuelSaving Technology. Вона, в свою чергу, являє собою цілий комплекс технічних рішень, спрямованих на досягнення максимальних паливної економічності і тривалого терміну служби шини. В тій чи іншій мірі вони зачепили всі без винятку компоненти її конструкції, починаючи від каркаса і закінчуючи гумовою сумішшю протектора і його дизайном.

Полегшений каркас

Основою конструкції даної моделі є каркас, який з урахуванням вищезазначених характерних особливостей вирізняється пониженою вагою. Економія була досягнута за рахунок більш широкого використання синтетичних матеріалів. Більш того, каркас повністю виготовлений з них. При цьому кількість шарів корду було зменшено, як і товщина боковин. У поєднанні з використанням технології «безшовної» намотування це дозволило зменшити вагу шини більш ніж на 10%.

Відповідним чином змінилося тепловиділення і опір коченню, що позитивно позначилося на паливній економічності.

Скорочений гальмівний шлях на сухій і мокрій дорозі

Ще одним «пунктиком», на який при розробці даної моделі було приділено максимум уваги, є забезпечення максимальної ефективності при гальмуванні. Для цього треба було використовувати відразу кілька технічних рішень, що торкнулися, як дизайн протектора, так і склад його гумової суміші.

Плечові зони протектора містять безліч широких поперечно розташованих блоків, в кожному з яких прорізано по кілька прямих ламелей. При цьому вони зєднані між собою тонким поздовжнім ребром, що забезпечує жорсткий звязок між ними. У процесі руху блоки і прорізані в них ламелі утворюють безліч поперечних крайок зчеплення. Зєднує їх поздовжнє ребро і масивні розміри самих блоків надають зчіпних властивостях стабільність і надійність, що істотно скорочує протяжність гальмівного шляху. У свою чергу, компаунд протектора «допомагає» більш ефективно сповільнитися за рахунок спеціальних полімерних зєднань, які забезпечують його більш щільне прилягання до поверхні дорожнього полотна.

Великий термін експлуатації

Не менш важливий вплив гумова суміш протектора надає на тривалість терміну його служби. Вищезазначені полімерні сполуки на молекулярному рівні підвищує його стійкість на розрив. З одного боку це покращує стійкість протектора до будь-яких видів зносу, а з іншого - забезпечує його цілісність при русі на великій швидкості і високотемпературному впливі.

Ще одним важливим фактором, що обумовлює тривалий термін служби протектора цієї шини, є дизайн його малюнка. Всі його елементи розташовані таким чином і мають такі розміри і форму, при яких забезпечується максимально рівномірний розподіл навантаження по плямі контакту. Дана особливість помітно знижує ймовірність виникнення і розвитку передчасного зносу протектора.

Легкість в управлінні автомобілем

Характерною особливістю протектора цієї шини є те, що всі пять містяться в ньому поздовжніх ребер мають суцільну не має будь або розривів конструкцію. Це надає їм відмінну стійкість до деформаційного впливу. Сталість форм і розмірів цих протекторних елементів забезпечує шині Goodyear EfficientGrip SUV цілий ряд важливих переваг. Основним з них є швидкість і точність її реакцій на повороти керма. Укупі зі стабільним і дуже стійким поведінкою на великій швидкості це створює у водія відчуття легкості в управлінні автомобілем, який завдяки такому дизайну демонструє дуже швидкі і точні реакції на його дії.

Основні особливості шини Goodyear EfficientGrip SUV

- ідеальний баланс між усіма основними експлуатаційними властивостями завдяки використанню при розробці ряду передових технологій і новітніх матеріалів;
- чудові показники паливної економічності забезпечуються за рахунок дуже легкої конструкції каркаса, цілком виготовленого з синтетичних матеріалів, а також більш тонких боковин;
- дуже тривалий термін служби забезпечується оптимізованим складом компаунда зі спеціальними полімерними сполуками і рядом особливостей в дизайні протектора, що поліпшують рівномірність розподілу навантаження по плямі контакту;
- скорочений гальмівний шлях на сухій і мокрій дорозі забезпечується численними крайках і зчеплення блоків плечових зон і прорізаних в них ламелей, а також спеціальними полімерами в складі гумової суміші протектора;
- легкість в управлінні автомобілем досягається за рахунок жорсткої суцільної конструкції всіх пяти протекторних ребер, стійким завдяки цьому до будь-якого деформаційному впливу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі