0

General Tire Grabber HTS 60 285/65 R17 116H

Код товару: 282711

Наявність: на складі 12 шт.

4 001 грн

- +

сума: грн.
Виробник :General Tire
Модель :Grabber HTS 60
Ширина :285
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2021

Grabber HTS 60

Опис шини General Tire Grabber HTS60


Північноамериканський бренд позиціонує шину для позашляховиків General Tire Grabber HTS60, як «синергію комфорту, довговічності, продуктивності». Але все це має місце бути тільки при використанні на асфальтованих дорогах. Дана модель відноситься до категорії High Terrain, що передбачає співвідношення експлуатації на шосе і бездоріжжя 80/20.

Ідеальне зчеплення в умовах дощу

Одним з основних переваг цієї шини є її характеристики на мокрих дорогах. Їх високий рівень забезпечується багато в чому за рахунок дизайну протекторного малюнка. Він містить чотири поздовжніх ребра, два з яких пролягають рівно по центру. Їх жорстка нерозривний конструкція покращує оперативність управління і курсову стійкість, а прорізані в них численні ламелі осушують пляму контакту. Аналогічну функціональність мають хвилеподібні ламелі в блоках плечових зон. Але при цьому за рахунок своєї поперечної спрямованості і значної протяжності ці протекторні елементи скорочують гальмівний шлях, а також дозволяють більш ефективно реалізовувати крутний момент при початку руху на мокрій дорозі.

Підвищена ефективність поза асфальтованими дорогами

зазначені в характеристиках шини «20 відсотків бездоріжжя» забезпечуються, завдяки деяким особливостям дизайну протектора. Розташовані в його плечових зонах блоки знаходяться один від одного на досить великій відстані, щоб надавати шині підвищену продуктивність на грунтових покриттях. У звязку з цим також варто відзначити характеристики гумової суміші. Зокрема, вона відрізняється високою стійкістю до агресивного механічної дії, що гарантує відсутність проколів і порізів на протязі багатьох десятків тисяч кілометрів пробігу.

Високий рівень акустичного комфорту

Дана модель вигідно відрізняється низьким рівнем шумів і вібрацій. Акустичний комфорт забезпечується, зокрема, багатокроковим розташуванням протекторних блоків. Крім того, в його плечових зонах розташовуютьсяпоздовжні ребра. Завдяки своїй, що не має розривів, конструкції ці протекторні елементи перешкоджають поширенню шумів, що генеруються блоками в центрі протектора.

Великий пробіг до заміни

При розробці цієї шини велику увагу було приділено забезпеченню тривалого терміну служби. Він забезпечується відразу декількома рішеннями. Одним з них є розташуванням і дизайном ряду протекторних елементів, зокрема, поздовжніх ребер. Вони в значній мірі зменшують знос, більш рівномірно розподіляючи зовнішнє навантаження по плямі контакту. Крім того, гумова суміш протектора містить компоненти, що перешкоджають виникненню і розвитку будь-яких видів зносу, а також захищають від механічних пошкоджень.

Основні особливості моделі Grabber HTS60

- хороша ефективність на мокрих дорогах, завдяки використанню декількох типів ламелей - в поздовжніх ребрах і плечових блоках;
- підвищена продуктивність на бездоріжжі досягається наявністю численних і великорозмірних блоків і спеціально підібраною гумовою сумішшю, стійкої до агресивного механічного впливу;
- низький рівень шумів і вібрацій забезпечується оптимізованою схемою розташування блоків, їх спеціально підібраними формами і розмірами, а також нерозривний конструкцією протекторних ребер поруч з плечовими зонами;
- тривалий термін служби обумовлений рівномірним розподілом зовнішнього навантаження по плямі контакту і фізичними властивостями гумової суміші, стійкою до зносу, проколів і порізів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі