0

Toyo Open Country U/T 285/65 R17 116H

Код товару: 279081

Наявність: немає на складі

4 063 грн


сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :Open Country U/T
Ширина :285
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Малайзія
Рік виготовлення шин :2019

Open Country U/T

Опис шини Toyo Open Country U / T


Toyo Open Country U / T - всесезонна модель, яка призначена для використання на широкому спектрі позашляховиків. Покришка має оригінальний протекторний малюнок, який спільно з компаундом надає шині поліпшені властивості зчеплення і тяги.

Silent Wall

Японський виробник ретельно підходить до розробки нових моделей, намагаючись у кожній з них застосувати інноваційні технології. Не стала винятком і ця модель, при виробництві якої використовувалася Silent Wall. Це нововведення представлено ребристими поверхнями внутрішніх стінок канавок. Завдання такого елемента гасити звукові коливання, надаючи їзді більше комфорту. Також зубчики допомагають швидше відводити вологу із зони контакту, сприяючи підвищенню зчеплення.

Широкий спектр застосовності

Так як дана модель відноситься до гарєєвим, то виробник постарався в ній поєднати головні особливості літніх і зимових моделей. Зокрема, підвищений вміст силіки дозволяє збільшувати зчеплення навіть в умовах низьких температур, зберігаючи компаунд відносно мяким. Наявність же хвилеподібних ламелей і глибоких канавок сприяє швидкому очищенню протектора від бруду, снігу і води. До цього варто додати використання ненаправленного малюнка протектора у поєднанні з хвилеподібними ламелями - все це сприяє поліпшенню керованості транспортним засобом при різних погодних явищах.

Внедорожное використання

Дана модель орієнтована в більшості випадків на їзду в міських умовах, тобто по асфальтованих дорогах. Але виробник не виключає і її внедорожное застосування, якому сприяє будова протекторного малюнка, а також склад гумової суміші. Все це робить шину універсальної не тільки по відношенню до сезонності, а й сфери застосування.

Основні особливості Toyo Open Country U / T

- використання оригінальної технології Silent Wall забезпечило краще шумозаглушення і відведення водяних мас;
- протекторний малюнок ненаправленного типу;
- ефективна система видалення з контактної зони води, снігу і забруднень;
- підвищені характеристики зносостійкості;
- збільшений термін служби на увазі зниження зносу;
- можливість застосування, як в міських умовах, так і на бездоріжжі .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі