0

Yokohama Geolandar G94B 285/65 R17 116H

Код товару: 345339

Наявність: на складі 4 шт.

5 638 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Geolandar G94B
Ширина :285
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

Geolandar G94B

Опис шини Yokohama Geolandar G94B


Літня шина для позашляховиків Yokohama Geolandar G94B на відміну від численних аналогів від інших брендів відрізняється хорошою продуктивністю не тільки на шосе, але і на грунтових покриттях. Універсальність застосування даної моделі забезпечується не тільки за рахунок пристосованого для цього дизайну протектора, але і завдяки посиленій конструкції її каркаса. Крім того, ця шина характеризується тривалим терміном служби і хорошою паливною економічністю.

Універсальний протекторний малюнок

Симетричний дизайн протектора цієї шини характеризується використанням простих, але разом з тим і дуже ефективних рішень. Одним з них є його поділ на кілька окремих ділянок, кожен з яких має певну розробниками функціональність.
Зокрема, центральне поздовжнє ребро призначене для поліпшення курсової стійкості, оперативності управління на великій швидкості. Ці завдання з успіхом виконуються, завдяки масивним розмірами і суцільний конструкції даного протекторного елемента. Крім того, ті ж особливості знижують витрату палива і перешкоджають нерівномірного зносу.

У свою чергу, розташовані поруч з центральним ребром два ряди блоків підвищують тягові характеристики на грунтових покриттях. При цьому їх подвійна конструкція значною мірою оптимізує розподіл навантаження по плямі контакту. З одного боку це додає керованості стабільність і надійність, а з іншого - збільшує тривалість терміну служби протектора. Аналогічною функціональністю володіють і блоки плечових зон. Однак їх більш масивні розміри і поперечне розташування додатково підвищує стійкість в поворотах і скорочує гальмівний шлях.

Надійність протягом всього терміну служби

Оскільки дана модель спочатку розроблялася спеціально для позашляховиків, не дивно, що японські шинники прагнули надати їй максимальну надійність. Це завдання було вирішене в основному за рахунок посилення каркаса, який практично повністю виготовлений із сталевого корду. Крім того, в брекері є додатковий захисний шар з нейлонового корду. Така комбінована конструкція не тільки підвищує несучу здатність шини, але і її стійкість до ударної дії, а також до проколів і порізів.

Основні особливості Yokohama Geolandar G94B

- універсальний протекторний малюнок відрізняється відмінною продуктивністю, як на шосе, так і на більшості грунтових покриттів;
- широке суцільне протекторное ребро в центрі поліпшує керованість і знижує витрату палива;
- безліч подвійних блоків в центральній частині протектора забезпечує підвищені тягові характеристики на грунтових покриттях, перешкоджає нерівномірного зносу;
- широкі блоки плечових зон надають шині впевнену поведінку при маневруванні і гальмуванні, покращують прохідність по грунтових покриттях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі