0

Cachland CH-Van100 225/70 R15C 112/110R

Код товару: 318906

Наявність: немає на складі

1 931 грн


сума: грн.
Виробник :Cachland
Модель :CH-Van100
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

CH-Van100

Опис шини Cachland CH-Van100


Літня шина Cachland CH-Van100 призначена для малотоннажних комерційних автомобілів. Характеризується високою надійністю, стійким до зносу протектором, хорошими зчіпними властивостями на мокрому покритті.

Оптимізований дизайн протектора

Шина має протектор з ненаправленим симетричним дизайном. Він відрізняється масивністю елементів, з яких сформовано чотири поздовжніх ребра. Таке рішення покращує основні експлуатаційні властивості. В основному це обумовлено збільшеними розмірами плями контакту, що в поєднанні з жорсткістю блоків забезпечує рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту. В результаті зчіпні властивості не тільки посилюються, а й стають більш стабільними.

Z-образні ламелі

Протектор шини містить велику кількість вузьких прорізів оригінальної Z-подібної форми. Завдяки їй такі ламелі виконують відразу кілька функцій. Перш за все, це поліпшення зчеплення на мокрому покритті. При контакті з дорогою прорізи, розкриваючись, утворюють гострі грані, які не тільки дозволяють шині чіплятися за поверхню крізь плівку води, але і направляють її до однієї з сусідніх дренажних канавок. При цьому Z-образна форма стінок обмежує рухливість блоків, чим забезпечується більш швидка і точна передача сил прискорення на рульове колесо. Це помітно полегшує процес керування автомобілем в складних дорожніх умовах.

Тривалий термін служби

Шина відрізняється тривалим експлуатаційним ресурсом. Його можна досягти кількома конструктивними особливостями. Одна з них - брекер зі сталевим кордом. Жорстка і механічно міцна «підкладка» безпосередньо під протектором ефективно захищає шину від проколів і порізів, оптимізує розподіл навантаження по плямі контакту, забезпечуючи рівномірне спрацьовування. Це властивість додатково посилюється збільшеною шириною плечових зон і масивними розмірами розташованих там блоків.

Основні особливості Cachland CH-Van100

- призначена для малотоннажних комерційних автомобілів;
- Z-образні ламелі покращують зчеплення і керованість на мокрому покритті;
- оптимізований протекторний малюнок ефективний в будь-яких дорожніх умовах;
- знижений опір коченню завдяки великій ширині поздовжніх ребер протектора;
- сталевий брекер і жорсткі плечові зони забезпечують рівномірний знос .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі