0

Kleber Transalp 2 225/70 R15C 112/110R

Код товару: 259828

Наявність: на складі 4 шт.

4 201 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Kleber
Модель :Transalp 2
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2022

Transalp 2

Опис шини Kleber Transalp


Зимова легкова нешипованная шина Kleber Transalp по праву можна вважати одним з успішних прикладів створення відмінною зимової шини спеціально для малотоннажних комерційних автомобілів - мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів. Продукція, що випускається відомим французьким виробником без малого в 20 найбільш популярних типорозмірах дана модель підходить до величезного числа сучасних моделей комерційних автомобілів.

Французькі шинні інженери оснастили цю модель зигзагоподібним симетричним ненаправленим малюнком протектора, який і понині вражає нетривіальністю дизайну. При цьому малюнок протектора недвозначно натякає про універсальні можливості даної моделі. Протектор складається з чотирьох поздовжніх ребер, кожне з яких представляє собою ряд окремих блоків, що мають складну багатокутну форму. При цьому форма і розташування протекторних блоків і сформували запамятовується зигзагоподібний дизайн цієї моделі.

Багатокутна форма блоків за рахунок формованих ними численних крайок дозволила забезпечити відмінне зчеплення зі слизьким покриттям у всіх напрямках. Крім того, досить невелику відстань між блоками шини Kleber Transalp сприяє більш рівномірному розподілу навантаження по плямі контакту, що суттєво знизило ймовірність виникнення нерівномірного зносу. Ще однією перевагою близького друг від друга розташування протекторних блоків є велика площа плями контакту, за рахунок чого шина демонструє хороше зчеплення на сухому покритті.

Також не можна не відзначити і чудову роботу дренажної системи, яка за рахунок наявності в своєму складі великої кількості поздовжніх і поперечних канавок з легкістю справляється з видаленням із зони контакту води, але і забезпечує відмінні показники самоочищення протектора. Ця особливість суттєво підвищило можливості шини щодо подолання ділянок з глибоким сніговим покривом.

Основні особливості шини Kleber Transalp

- Оригінальний зигзагоподібний дизайн симетричного ненаправленного малюнка, за рахунок чого забезпечується прекрасні показники зчеплення і прохідності на засніжених дорогах;
- Безліч багатокутних блоків дозволили досягти прекрасних тягово-зчіпних показників, а їх масивність - більш рівномірного розподілу навантаження по плямі контакту;
- Високоефективна дренажна система забезпечує не тільки відмінну стійкість до аквапланування, але прекрасні показники самоочищення протектора від снігу та бруду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі