0

Falken Azenis FK453 255/35 ZR18 94W XL

Код товару: 279505

Наявність: немає на складі

2 394 грн


сума: грн.
Виробник :Falken
Модель :Azenis FK453
Ширина :255
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2020

Azenis FK453

Опис шини Falken Azenis FK-453 CC


Falken Azenis FK-453 CC - це новинка 2012 року від відомої фірми з виробництва автомобільних шин - "Falken Tire Corporation", яка є дочірньою компанією " Sumitomo Rubber Industries ". В останні роки під цим брендом, який став автономним, зосереджений випуск високопродуктивних шин класу "Ultra High Perfomance".

Ця модель являє собою шину для спортивних автомобілів, седанів і позашляховиків останнього покоління, яка забезпечує максимальний комфорт від водіння і високі експлуатаційні характеристики.

Дана модель проходила тестові випробування на відомої «Північній петлі» Нюрбургринга, яка є найдовшою і найскладнішою гоночною трасою, і показала на ній відмінні результати.

Головною особливістю цієї шини є відмінна стійкість при високошвидкісному русі, завдяки чому вона встає в один ряд з іншими спортивними шинами для позашляховиків. Цьому сприяє особливо міцний каркас в порівнянні з іншими шинами цього сегмента. Конструкція NUR-Spec є два посилених нейлоном шару, завдяки чому шина відмінно поводиться на найвищих швидкостях. Крім того, плечові зони цієї покришки мають закруглену форму, що, як стверджують розробники, дозволяє на 21% покращити рульове управління в порівнянні з шиною-попередницею, що, звичайно, дуже важливо при проходженні поворотів - це дозволяє проходити їх з найменшою втратою швидкості.

Але це далеко не всі переваги цієї покришки. Унікальний, спеціально розроблений склад гумової суміші, що входить до складу протектора шини, забезпечує відмінне зчеплення з будь-якою поверхнею дороги. Особливо це стосується їзди по сухій трасі - в цьому випадку зчіпні характеристики в порівнянні з шиною-попередницею збільшуються на 14%.

Дизайн малюнка протектора Falken Azenis FK-453 CC - ненаправленої, асиметричний. Великі блоки в плечових зонах забезпечують не тільки впевнену поведінку шини на віражах, але і кращі гальмівні характеристики. При цьому шина, завдяки відпрацьованому дизайну і оптимальному розташуванню блоків протектора, має дуже низьку шумообразование - акустичний комфорт збільшений на 15%. Нарешті, на 7% краще шина поводиться на мокрій дорозі. Швидкому та ефективному виведенню вологи з зони контакту з поверхнею траси сприяють чотири кільцевих поздовжніх канавки. Крім того, в плечових зонах розташовуються спеціальні кромки, розрізають водну плівку і забезпечують більш швидке виведення води з протектора. Все це в сукупності забезпечує захист від аквапланування. Зовнішня ж сторона шини була посилена, завдяки чому скоротився гальмівний шлях на мокрій дорозі.

Якщо підводити підсумок вищесказаного, варто сказати, що ця стильна шина з високими експлуатаційними характеристиками обовязково порадує свого володаря. Будучи новинкою, вона продовжує стрімко завойовувати довіру любителів швидкої їзди.

Відмінні риси Falken Azenis FK453 CC

- Falken Azenis FK453 CC - це літня шина для спортивних автомобілів, седанів і позашляховиків, новинка 2012 року.
- Особливо міцний каркас в порівнянні з іншими шинами цього сегмента, який представляє з себе два посилених нейлоном шару, забезпечує відмінну стійкість при високошвидкісному пересуванні.
- Закруглена форма плечових зон шини сприяє поліпшенню реакції на рульові команди (на 21% в порівнянні з шиною-попередницею), а також надає стійкість при проходженні поворотів.
- Спеціально розроблений склад гумової суміші, що входить до складу протектора шини, забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею дороги, особливо сухий дороги, де зчіпні характеристики збільшуються на 14%.
- Оптимальне розташування блоків протектора сприяють великому акустичному комфорту.
- чотири е кільцевих поздовжніх контакту швидко і якісно виводять вологу з плями контакту з дорожньою поверхнею, перешкоджаючи ризику виникнення аквапланування.
- Спеціальні ріжучі кромки в плечових зонах розщеплюють водяну плівку, поліпшуючи на 7% хід шини на мокрій трасі.
- Краще зчеплення і мінімізований гальмівний шлях на мокрій дорозі забезпечується також за рахунок посиленої зовнішній стороні шини.
- Поліпшені експлуатаційні характеристики в порівнянні з шиною-попередницею.
- Стильний дизайн.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі