0

Michelin Agilis X-Ice North 225/70 R15C 112/110R (шип)

Код товару: 295146

Наявність: немає на складі

5 598 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Agilis X-Ice North
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2022

Agilis X-Ice North

Опис шини Michelin Agilis X-Ice North


Зимова шипована шина Michelin Agilis X-Ice North призначена для застосування в найсуворіших зимових умовах на малотоннажних комерційних автомобілях - мікроавтобусах і легких вантажівках. Ця модель дозволяє безпечно пересуватися по будь-яким зимових доріг, знижуючи при цьому витрати за рахунок паливної економічності, міцності і довговічності.
При розробці цієї шини французькі шинники прагнули забезпечити високий рівень безпеки, міцність, комфорт, а також економічність.

Попередницею цієї моделі була шина Agilis 81 Snow Ice, яка чудово зарекомендувала себе в нашій країні. У порівнянні з нею дана модель має поліпшений на 25% зчепленням на снігу. Крім того, новий протекторний малюнок дозволив домогтися більш легкого управління автомобілем, що підвищило їздовий комфорт. Ще одним нововведенням стало збільшене кількість шипів у шині Michelin Agilis X-Ice North, що призвело поліпшення зчеплення на льоду. При цьому їх конструкція дозволила продовжити термін їх служби не менше, ніж на третину, в порівнянні з минулою моделлю.

Для підвищення ефективності розгону і гальмування протектор шини був оснащений тривимірними ламелями StabiliGrip. Ще однією конструктивним нововведенням стала технологія Durable Contact Patch, за рахунок якої вдалося домогтися збільшення площі плями контакту, а також поліпшення рівномірності розподілу по ньому зовнішнього тиску, що збільшило ресурс шини.

Боковини цієї шини мають достатню міцність, щоб безболісно переносити агресивна дія механічного характеру, наприклад, при наїзді на бетонні бордюри.

Основні особливості моделі Michelin Agilis X-Ice North

- Оптимізований дизайн симетричного протекторного малюнка істотно поліпшив зчеплення на будь-якому зимовому покритті ;
- Збільшене число міцних сталевих шипів забезпечують прекрасне зчеплення і тягові характеристики на зледенілих покриттях;
- Зиґзаґоподібні поздовжні ламелі покращують курсову стійкість на зимовій дорозі;
- Численні гострі грані плечових зон протектора дозволяють впевнено долати ділянки з глибоким сніговим покривом.
- Збільшене числ про тривимірних ламелей StabiliGrip покращують зчеплення при русі по снігу без шкоди характеристикам керованості на сухому асфальті.
- Технологія Durable Contact Patch збільшила площу плями контакту, забезпечивши при цьому стабільність її розмірів, незалежно від режиму руху.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі