0

Goodyear Cargo UltraGrip 225/70 R15C 112/110R (под шип)

Код товару: 350299

Наявність: немає на складі

5 725 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Cargo UltraGrip
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2022

Cargo UltraGrip

Опис шини Goodyear Cargo UltraGrip


Зимова нешипована шина Goodyear Cargo UltraGrip, як випливає з її назви, призначена для малотоннажного комерційного транспорту, що експлуатується в зимовий час. При цьому дана модель відрізняється чудовою Застосування, оскільки її асортимент налічує кілька десятків найбільш поширених типорозмірів. Крім того, ця модель може бути оснащена шипами, для чого на її протекторі передбачені спеціальні посадочні місця для їх установки.

Однак і без шипів ця шина володіє чудовою продуктивністю на будь-яких зимових покриттях. Багато в чому, це заслуга знаменитого протекторного малюнка V-TREAD, який і до цього дня є візитною карткою більшості зимових моделей цього північноамериканського шинного гіганта.

Дана шина оснащена V-подібними малюнком протектора, який на відміну від звичайних легкових моделей складається не з 5, а з 4 поздовжніх ребер, кожне з яких складається з ряду окремих блоків. Ці протекторні елементи відрізняються значними розмірами, що дозволяє шині легше переносити велику зовнішню навантаження. Але, незважаючи на це, протектор шини Goodyear Cargo UltraGrip містить достатню кількість блоків, щоб пляма контакту шини в будь-який момент часу мало в своєму розпорядженні безліч гострих граней. Завдяки чому, вдалося забезпечити чудові тягово-зчіпні характеристики на снігу.

Ще однією особливістю цієї шини є прекрасна стійкість, як до аквапланування, що не дивно для будь-якої моделі від Goodyear, так і слешпленнінгу. За рахунок блочного будови протекторний малюнок містить величезну кількість дренажних каналів, значні розміри яких дозволяють легко справлятися з відведенням із зони контакту великовагових мас талого снігу.
Також не можна не відзначити каркас шини, що відрізняється дивовижним поєднанням міцності і еластичності, якій вдалося домогтися при допомогою фірмової технології Unisteel. Вона передбачає застосування суцільносталевого каркаса.

Основні особливості Goodyear Cargo UltraGrip

- Оригінальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора чудово адаптований до будь-яких зимовим покриттям;
- Чудова стійкість до слешпленнінгу, завдяки блоковому будовою протекторного малюнка;
- Велика кількість блоків забезпечує відмінні тягово-зчіпні характеристики при русі по снігу;
- Цельнометаллический каркас додає шині міцність і еластичність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі