0

Опис шини Roadstone Winguard Spike SUV


Зимова шина для позашляховиків Roadstone Winguard Spike SUV є ідентичною копією моделі, що випускається під маркою Nexen. А та, в свою чергу, була розроблена на основі шини, випущеної для легкових автомобілів. Для кінцевого споживача всі ці особливості забезпечують можливість покупки дуже сучасного шинно...

далі

Опис шини Roadstone Winguard Spike SUV


Зимова шина для позашляховиків Roadstone Winguard Spike SUV є ідентичною копією моделі, що випускається під маркою Nexen. А та, в свою чергу, була розроблена на основі шини, випущеної для легкових автомобілів. Для кінцевого споживача всі ці особливості забезпечують можливість покупки дуже сучасного шинного вироби, доверху напханого новітніми технологіями, за більш доступною вартості.

12-рядне розташування шипів

В разі необхідності протектор цієї шини можна оснастити шипами , для чого на ньому передбачені спеціальні монтажні отвори. Завдяки нещодавно введеним в європейських країнах вимогам до зимових шин, ця модель має в своєму розпорядженні новою системою шипування. Її ключовою особливістю є збільшена кількість невеликих шипів. При цьому вони розташовані таким чином, що при русі утворюють 12 безперервних рядів. Сукупність таких конструктивних особливостей дозволяє шині демонструвати на льоду зчеплення, що відрізняється високою стабільністю і надійністю.

Покращене зчеплення на снігу

Ще однією особливістю цієї моделі є протекторний малюнок, а вірніше його дизайн, що відрізняється V- подібним розташуванням елементів. Завдяки цьому пляма контакту має дуже довгими зчіпними крайками. За рахунок їх значної протяжності і розташування під гострим кутом відносно напрямку руху забезпечується не тільки поліпшує зчеплення на снігу, а й курсова стійкість на великій швидкості.

Основні особливості шини Roadstone Winguard Spike SUV

- 12 рядів шипів забезпечують надійне зчеплення на зледенілих дорогах;
- оптимізований V-подібний протекторний малюнок покращує зчіпні властивості на засніженому покритті;
- зигзагообразное нерозривне поздовжнє ребро в центрі протектора забезпечує відмінну стабільність і стійкість на великій швидкості.

 
зимова шина
5 301 грн
Код товару: 319528
5 301 грн
Код товару: 319528
зимова шина
7 315 грн
Код товару: 322447
7 315 грн
Код товару: 322447
Показано 1 - 2 з 2 товарів