0

Опис шини Sailun Ice Blazer Endure WSL1


Зимова комерційна шина Sailun Ice Blazer Endure WSL1 входить до складу нещодавно представленої китайським виробником лінійки моделей, призначених спеціально для європейського ринку. Вона відрізняється поліпшеними в порівнянні з іншою шинної продукцією з Піднебесної експлуатаційними властивостями, а крім...

далі

Опис шини Sailun Ice Blazer Endure WSL1


Зимова комерційна шина Sailun Ice Blazer Endure WSL1 входить до складу нещодавно представленої китайським виробником лінійки моделей, призначених спеціально для європейського ринку. Вона відрізняється поліпшеними в порівнянні з іншою шинної продукцією з Піднебесної експлуатаційними властивостями, а крім того, відмінною адаптацією до використання в специфічних умовах «мяких зим».

Висока стійкість до навантаження

Про «спеціалізації» шини не важко здогадатися, якщо уважніше придивитися до її протекторний малюнок. Всі його елементи мають масивні розміри, а крім того, зєднані жорсткими перемичками між собою, формуючи нерозривні поздовжні ребра. Такий дизайн дозволяє без шкоди зчіпних властивостях на слизькому зимовому покритті оптимально, тобто максимально рівномірно, розподіляти вагу автомобіля по всій площі ділянки протектора, що контактує з дорогою. Це знижує питомий тиск на дорогу і агресивність її впливу на бігову частину протектора. Такий дизайн з одного боку призводить до підвищення вантажопідйомності і стійкості до передчасного стирання, а з іншого - позитивно позначився на точності управління і їздовому комфорті. Крім того, наявність жорсткого звязку між блоками дозволило істотно зменшити опір коченню і, як наслідок, витрата палива.

Стабільне поведінка при гальмуванні

Протекторні блоки розташовуються відносно один одного зі значним зміщенням. Це дозволило поліпшити кілька важливих якостей шини. Одне з них - поліпшена стабільність зчіпних властивостей при поздовжніх прискорень, тобто при наборі швидкості і гальмуванні. Крім того, таке розташування блоків перешкоджає виникненню резонансних шумів, велика частина яких низькочастотні, і тому добре транслюються в салон автомобіля. Це помітно поліпшило акустичний комфорт.

Надійність в складних ситуаціях

Відсутність шипів не заважає шині демонструвати надійність в складних ситуаціях. Її протектор оснащений продуктивної дренажною системою, чудово справляється з відведенням від плями контакту, як води, так і її суміші зі снігом. Тут варто відзначити хвилеподібну форму поздовжніх канавок і пилкоподібну форму бічних стінок цих елементів в плечових зонах, які дозволяють протектору ефективно перешкоджати слешпленнінгу.

На складних зледенілих покриттях надійне поведінку шини забезпечується кількома технічними рішеннями. Перш за все, це кілька тисяч ламелей, що утворюють відповідну кількість гострих кромок. Крім того, протектор має сотнями «мікро-насосів», дрібні каплеподібні порожнини додатково підсушують дорожнє покриття під плямою контакту, що посилює зчеплення на льоду. Варто відзначити високу, завдяки оптимізованому компаунду, еластичність протектора, який за рахунок такої здатності більш щільно облягає навіть самі незначні нерівності, краще чіпляючись за слизьку дорогу.

Основні особливості шини Sailun Ice Blazer Endure WSL1

- дизайн протекторного малюнка пристосований до експлуатації під значною зовнішнім навантаженням;
- стабільні зчіпні властивості при гальмуванні завдяки розташуванню блоків зі зміщенням відносно один одного;
- надійність на покриттях з низьким коефіцієнтом зчеплення забезпечується численними ламелями, «мікро- насосів »і еластичною гумовою сумішшю
 
зимова шина
2 801 грн
Код товару: 281302
2 801 грн
Код товару: 281302
зимова шина
2 919 грн
Код товару: 307301
2 919 грн
Код товару: 307301
зимова шина
3 301 грн
Код товару: 307382
3 301 грн
Код товару: 307382
зимова шина
3 398 грн
Код товару: 363928
3 398 грн
Код товару: 363928
зимова шина
3 551 грн
Код товару: 281378
3 551 грн
Код товару: 281378
Показано 1 - 5 з 5 товарів