0

Опис шини Headway HW507


Зимова нешипована шина для легкових автомобілів Headway HW507 є новинкою іменитого китайського виробника. Headway є зареєстрованим товарним знаком китайського акціонерного товариства Beijing XLHJ International Trading Co. Дане підприємство є одним з найбільш швидкозростаючих виробників автошин в Азії і Європі. Про ріве...

далі

Опис шини Headway HW507


Зимова нешипована шина для легкових автомобілів Headway HW507 є новинкою іменитого китайського виробника. Headway є зареєстрованим товарним знаком китайського акціонерного товариства Beijing XLHJ International Trading Co. Дане підприємство є одним з найбільш швидкозростаючих виробників автошин в Азії і Європі. Про рівень компанії говорить той факт, що вона поставляє шини, як для цивільного сектора, так і для промислової і військової техніки, а кількість співробітників компанії перевищує 1600 чоловік.

Відмінне зчеплення на слизьких дорогах

конструкція шини Headway HW507 з чотирма поздовжніми прямими канавками гарантують гарну стійкість на слизьких дорогах при високих швидкостях руху. Поздовжні канавки малюнка протектора сприяють швидкому видаленню води та снігу з протекторних западин, що надає автомобілю додаткову стійкість на засніженому шосе.

Гума, з якої виконані протектори, є морозотривкої і прекрасно поводиться на вкритій льодом трасі. Дана модель добре підходить для активного стилю водіння.

Низький рівень шуму

Поперечні канавки між протекторними шашечками, розміщені під кутом змінної кривизни, сприяють поліпшенню керованості при маневрах і при цьому дозволяють звести до мінімуму рівень шуму .

Шини пройшли серйозні польові випробування і добре показали себе на дорогах з бетонним і асфальтовим покриттям.

Відмінні розгону-гальмівні характеристики

Протектор даної шини характеризується чітко вираженою спрямованістю малюнка. Даний тип забезпечує поліпшені розгону-гальмівні характеристики на мокрих дорожніх покриттях і ефективно бореться з «акваплануванням». Але є у таких протекторів одна особливість: їх треба встановлювати на авто так, що б при русі вони оберталися в напрямку, зазначеному на бічній поверхні шин.

Основні особливості шини Headway HW507

- симетричний протекторний малюнок стреловидного типу гарантує прекрасні зчіпні властивості шин;
- направлений малюнок протектора надає шинам хороші розгону-гальмівні характеристики;
- поліпшена гумова суміш з силікою забезпечує підвищене зчеплення і тривалий термін служби;
- правильна реакція на повороти керма забезпечується жорсткими поздовжніми ребрами в центральній частині протектора.