0

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX A1


Основною цільовою аудиторією літньої шини Dunlop SP Sport MAXX A1 є власники потужних седанів і універсалів, в тому числі і преміум-марок. Саме їхні вимоги до шинної продукції, а також характеристики легкових автомобілів цієї категорії були враховані при розробці даної моделі. Вона відрізняється поєднанням по...

далі

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX A1


Основною цільовою аудиторією літньої шини Dunlop SP Sport MAXX A1 є власники потужних седанів і універсалів, в тому числі і преміум-марок. Саме їхні вимоги до шинної продукції, а також характеристики легкових автомобілів цієї категорії були враховані при розробці даної моделі. Вона відрізняється поєднанням по-спортивному відточеною керованості і високого рівня комфорту, включаючи мякість на ходу і низький рівень шуму. Домогтися цього вдалося, завдяки використанню цілого ряду новітніх технологій, які не тільки покращують певні експлуатаційні властивості, а й підсилюють і доповнюють дію один одного.

«Мультирадіусний» профіль протектора

Одним з таких технологічних рішень є «мультирадіусний» профіль протектора. З його допомогою вдалося не тільки додатково збільшити розміри плями контакту, а й забезпечити стабільність його геометричних показників при безперервному впливі на шину різноспрямованих сил прискорення. В результаті у неї поліпшується відразу кілька експлуатаційних властивостей. Перш за все, це курсова стійкість, стабільність зчіпних властивостей на великій швидкості і при маневруванні, а також стійкість до нерівномірного зносу. Доповнює частина з цих властивостей дизайн протекторного малюнка, що містить пять широких поздовжніх ребер нерозривному конструкції.

Міцний каркас

Крім «мультирадіусного» протектора стабільне і надійне поведінку шини в будь-яких умовах забезпечується за рахунок каркаса, який володіє разючою стійкістю до динамічної деформації. Ця здатність забезпечується за рахунок використання при його виготовленні безшовних технологій намотування кордов. При цьому відсутність швів і стиків не тільки додало каркасу підвищену жорсткість, але і знизило його нагрівання при русі на великій швидкості.

Основні особливості шини Dunlop SP Sport MAXX A1

- «мультирадіусний» профіль протектора поліпшує керованість і зчіпні властивості;
- пять нерозривних поздовжніх ребер забезпечують відмінну стійкість і керованість на великій швидкості;
- міцний і стійкий до динамічної деформації каркас підвищує стабільність і надійність зчіпних властивостей, знижує рівень нагріву шини;
- низький рівень шуму завдяки багатокроковому розташуванню протекторних блоків, а також закритому дизайну плечових зон.

 
всесезонна шина
7 630 грн
Код товару: 382846
7 630 грн
Код товару: 382846
Показ 1 - 1 з 1 товара