0

Dunlop SP Sport MAXX A1 A/S 245/45 R19 98V

Код товару: 382846

Наявність: немає на складі

7 630 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport MAXX A1
Ширина :245
Профіль :45
Діаметр :19
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

SP Sport MAXX A1

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX A1


Основною цільовою аудиторією літньої шини Dunlop SP Sport MAXX A1 є власники потужних седанів і універсалів, в тому числі і преміум-марок. Саме їхні вимоги до шинної продукції, а також характеристики легкових автомобілів цієї категорії були враховані при розробці даної моделі. Вона відрізняється поєднанням по-спортивному відточеною керованості і високого рівня комфорту, включаючи мякість на ходу і низький рівень шуму. Домогтися цього вдалося, завдяки використанню цілого ряду новітніх технологій, які не тільки покращують певні експлуатаційні властивості, а й підсилюють і доповнюють дію один одного.

«Мультирадіусний» профіль протектора

Одним з таких технологічних рішень є «мультирадіусний» профіль протектора. З його допомогою вдалося не тільки додатково збільшити розміри плями контакту, а й забезпечити стабільність його геометричних показників при безперервному впливі на шину різноспрямованих сил прискорення. В результаті у неї поліпшується відразу кілька експлуатаційних властивостей. Перш за все, це курсова стійкість, стабільність зчіпних властивостей на великій швидкості і при маневруванні, а також стійкість до нерівномірного зносу. Доповнює частина з цих властивостей дизайн протекторного малюнка, що містить пять широких поздовжніх ребер нерозривному конструкції.

Міцний каркас

Крім «мультирадіусного» протектора стабільне і надійне поведінку шини в будь-яких умовах забезпечується за рахунок каркаса, який володіє разючою стійкістю до динамічної деформації. Ця здатність забезпечується за рахунок використання при його виготовленні безшовних технологій намотування кордов. При цьому відсутність швів і стиків не тільки додало каркасу підвищену жорсткість, але і знизило його нагрівання при русі на великій швидкості.

Основні особливості шини Dunlop SP Sport MAXX A1

- «мультирадіусний» профіль протектора поліпшує керованість і зчіпні властивості;
- пять нерозривних поздовжніх ребер забезпечують відмінну стійкість і керованість на великій швидкості;
- міцний і стійкий до динамічної деформації каркас підвищує стабільність і надійність зчіпних властивостей, знижує рівень нагріву шини;
- низький рівень шуму завдяки багатокроковому розташуванню протекторних блоків, а також закритому дизайну плечових зон.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі