0

Опис шини Altenzo Sports Navigator II


Літня шина Altenzo Sports Navigator II - підсумок копіткої праці фахівців, яким вдалося шляхом численних експериментів і випробувань створити покришку, здатну відповісти на сучасні технологічні виклики. Розробляючи модель, проектувальники приділили особливу увагу аспектам, повязаним з безпечної і комфортн...

далі

Опис шини Altenzo Sports Navigator II


Літня шина Altenzo Sports Navigator II - підсумок копіткої праці фахівців, яким вдалося шляхом численних експериментів і випробувань створити покришку, здатну відповісти на сучасні технологічні виклики. Розробляючи модель, проектувальники приділили особливу увагу аспектам, повязаним з безпечної і комфортної їздою, а також стабільністю управління на високій швидкості і складних покриттях.

Маневреність і зчеплення з дорогою

Унікальний склад полімерної суміші створений з урахуванням вимог, що предявляються до безпеки і маневреності на дорозі. Завдяки технологічною гумі збільшується стабільність управління, шина добре відгукується на команди водія. Крім цього, підвищена зносостійкість покришки.

Низький коефіцієнт опору кочення

Знижений коефіцієнт опору коченню знаходить відгук в істотній економії палива. Це забезпечено симетричним малюнком протектора. Його дизайн впливає і на курсову стійкість позашляховика, яка дозволяє водієві мати над автомобілем повний контроль у багатьох складних дорожніх ситуаціях. Плавне округлість плечової зони сприяє мякому входженню в повороти. Чотири глибоких поздовжніх канали забезпечують своєчасний водовідведення, що перешкоджає виникненню аквапланування. Частим поперечним канавкам і ламелей автомобіль зобовязаний міцним зчепленням в плямі контакту.

Комфортний рівень шуму

Протекторні блоки виготовлені в різних форматах, що тягне за собою зниження рівня шуму. Завдяки продуманому дизайну шини їзда стає тихою і комфортною.

Основні особливості шини Altenzo Sports Navigator II

- полімерний склад забезпечує хорошу зносостійкість і підвищені зчіпні властивості;
- дизайн протектора забезпечує маневреність, безпеку і знижена витрата палива;
- різний розмір блоків протектора сприяє зниженню шуму в салоні автомобіля.

 
літня шина
3 817 грн
Код товару: 275686
3 817 грн
Код товару: 275686
Показ 1 - 1 з 1 товара