0

Michelin X-Ice XI2 215/70 R15 98T

Код товару: 296032

Наявність: немає на складі

3 951 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :X-Ice XI2
Ширина :215
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

X-Ice XI2

Опис шини Michelin X-Ice 2


Шини Michelin X-Ice 2 зявилися на шинному ринку в 2008 році. Спочатку ці шини були рекомендовані до використання в країнах з рясними сніжними опадами: Японії, Скандинавії, Канаді та Росії. У цих країнах клімат досить суворий. Зчеплення із засніженою дорогою має бути максимальним, а керованість автомобіля повинна бути не гірше, ніж влітку.

Michelin X-Ice 2 - нешипованих шини від французької компанії Michelin - лідера на ринку автомобільних шин. Шини прийшли на зміну своєї попередниці Michelin X-Ice.

Гумова суміш Michelin X-Ice 2



Помітно покращився склад гумової суміші в шинах X-Ice 2. Саме гумова суміш , яка використовується при виробництві шини, визначає рівень зчеплення з дорогою. Шини в зимовий сезон стають жорсткими при зниженні температури, дуже сильно впливаючи на зчеплення. Шина Michelin X-Ice 2 не має шипів, проте нова технологія французьких інженерів Flex-Ice дозволяє ефективно зачіпатися за поверхню.

Рівень шуму в Michelin X-Ice 2



Шини Michelin X-ice 2 замість шипів використовують липучки. У звязку з етмі, акустичний комфорт при їзді на шинах Michelin X-Ice 2 знаходиться на висоті. Структура блоків в шині Michelin була переглянута і поліпшена.

Новітні технології при розробці шини X-Ice 2



Особливості нової французької шини: мікропомпи, зед-образні ламелі і технологія Flex-Ice. Z-ламелі замінили шипи. Вони розташовані в центрі протектора, створюючи велику кількість крайок, чіпляються за поверхню дороги. Мікропомпи сприяють поглинанню води при русі на шинах Michelin X-Ice 2. Ефективна технологія дозволяє до мінімуму знизити ризик виникнення аквапланування.

X-Ice 2 в Росії



Шини Michelin X-Ice 2 виробляються в Росії і доступні в 36 типорозмірах від 13 до 18 радіуса з індексом швидкості T. Основний конкурент Michelin X-Ice 2 - японські шини Bridgestone Blizzak WS60

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі