0

Nokian WR C3 225/70 R15C 112/110S

Код товару: 276304

Наявність: немає на складі

2 701 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :WR C3
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2019

WR C3

Опис шини Nokian WR C3


Крім призначення для комерційної техніки невеликої вантажопідйомності специфічності зимової шині Nokian WR C3 додає той факт, що дана модель розроблялася з урахуванням кліматичних умов в Центральній Європі. Це помітно обмежує її застосовність в нашій країні. Дана модель найкращим чином підійде для використання в регіонах, розташованих на південь від Москви.

Покращене зчеплення на мокрих і зледенілих дорогах

Дана шина стала черговою моделлю, де знайшла застосування технологія Pump Sipe System. По суті, це каплеподібні ламелі, оригінальна форма яких дозволяє їм видаляти більшу частину вологи з-під плями контакту, тим самим підсушуючи його і забезпечуючи підвищене зчеплення на мокрих і зледенілих дорогах.

Оптимізована конструкція каркаса

Одним з ключових нововведень, що відрізняють цю шину від моделі попереднього покоління, є конструкція каркаса. В його основі як і раніше знаходиться сталевий корд, але при цьому він відрізняється підвищеною еластичністю, що не тільки підвищує плавність ходу, але і зменшує опір коченню.

У свою чергу, розташований безпосередньо під протектором брекер був посилений додатковим сталевим кордом. Це спричинило за собою підвищення його жорсткості, що, в свою чергу, призвело до підвищення вантажопідйомності, міцності, зносостійкості, а також поліпшило керованість і стабільність зчіпних властивостей.

Основні особливості Nokian WR C3

- поліпшує зчеплення на льоду і мокрих дорогах завдяки спеціальним ламелей, підсушують пляма контакту;
- оптимізована для експлуатації в зимовий час гумова суміш;
- більш еластичний каркас покращує плавність ходу і знижує опір коченню, а посилений додатковим сталевим кордом брекер - підвищує вантажопідйомність, міцність і зносостійкість.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі