0

Nexen WinGuard Snow G WH2 175/70 R13 82T

Код товару: 312580

Наявність: немає на складі

2 301 грн


сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :Winguard Snow G WH2
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :

Winguard Snow G WH2

Опис шини Nexen Winguard Snow G WH2


Розробка зимової шини Nexen Winguard Snow G WH2 велася в Європі силами місцевих фахівців. Це обумовлено сферою застосування даної моделі. Вона призначена для експлуатації в специфічних умовах так званої «мякої» зими. У Росії таку гуму можна використовувати тільки в південних регіонах.

Однією з характерних особливостей, що відрізняють цю шину від попередньої моделі, є збільшена кількість ламелей. Як і раніше, вони виконані в тривимірному дизайні, але при цьому стінки цих протекторних елементів фіксуються набагато щільніше, що, в свою чергу, підвищує жорсткість блоків. Завдяки збільшенню чисельності ламелей підвищуються зчіпні властивості на слизьких покриттях, перш за все, на снігу і криги.

Додаткове зчеплення на засніжених і зледенілих покриттях забезпечується особливою формою блоків. Їх поперечно розташовані межі мають зигзагоподібну форму. Це дозволяє блокам буквально вгризатися в укочений сніг, що надає руху по таким покриттям ще більше надійності.

Деякі елементи протектора багатофункціональні. Зокрема, в центральній частині містяться перехресні між собою канавки. Вони не тільки виконують дренаж води, а й дозволяють протектору краще чіплятися за мокрий асфальт або укочений сніг.

Основні особливості шин Nexen Winguard Snow G WH2

- підвищена щільність розміщення ламелей покращує зчіпні властивості на битій снігу;
- зигзагоподібна форма кромок блоків підвищує продуктивність шини на слизьких дорогах;
- перехрещуються дренажні канавки в центрі протектора покращують зчеплення на снігу і мокрому асфальті;
- V-подібне розташування дренажних канавок і їх спрямованість проти руху дозволяє шині ефективно протистояти акваплануванню і слешпленнінгу.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі