0

Nexen Winguard Ice SUV 215/65 R16 98Q

Код товару: 275697

Наявність: на складі 4 шт.

3 801 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :Winguard Ice SUV
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Winguard Ice SUV

Опис шини Roadstone Winguard Ice SUV


Зимова шина Roadstone Winguard Ice SUV є ідентичною копією однойменної моделі від південнокорейської компанії Nexen. Вона, в свою чергу, була розроблена на основі шини для легкових автомобілів, зарекомендувавши себе на них з найкращої сторони. Найбільш вагомими перевагами даної моделі є відмінне зчеплення на засніжених і зледенілих покриттях, висока ефективність при гальмуванні, відмінний рівень акустичного та комфорту поїздки. Домогтися цього вдалося за рахунок широкого застосування сучасних технологічних рішень, про найцікавіші з яких мова піде нижче.

Подвійні V-подібні дренажні канавки

Протекторний малюнок даної моделі характеризується оригінальним дизайном дренажної системи, яка незвичайного розташуванню і формам входять до її складу елементів володіє широкою функціональністю. Йдеться про подвійні V-образних дренажних канавках, розташованих, як в центрі протектора, так і в його плечових зонах протектора. Невеликий кут нахилу в поєднанні з різною шириною дозволяє їм підвищувати продуктивність шини, як на снігу, так і на льоду. Особливо яскраво це проявляється при поздовжніх прискорень, тобто при прискоренні і гальмуванні.

3D-блоки в центрі протектора

V-подібні дренажні канавки, розташовані в самому центрі протектора, виконують і інші функції. Мінімальна ширина дозволяє їм служити точкою опори для знаходяться тут блоків. При цьому їх стріловидна форма і масивні розміри надає їм стійкість в трьох площинах. Практичним результатом такого рішення є поліпшена стабільність зчіпних властивостей, що, в свою чергу, полегшує процес керування автомобілем при несприятливих погодних умовах, а також при русі на великій швидкості.

Надійна керованість при поганих погодних умовах

Вищезазначена дренажна система володіє ще однією важливою перевагою. Вона демонструє високу ефективність при відведенні від плями контакту, як води, так і великовагових снігових мас. Універсальність забезпечується за рахунок двох факторів - збільшеного до 4 кількості поздовжніх канавок, а також значного внутрішнього обсягу, як цих елементів дренажних елементів, так і поперечних каналів в плечових зонах протектора.

Основні особливості шини Roadstone Winguard Ice SUV

- подвійні дренажні канавки поліпшують поздовжні зчіпні властивості на льоду і снігу;
- 3D-блоки центрального поздовжнього ребра покращують стабільність зчеплення при несприятливих погодних умовах, а також при русі на великій швидкості;
- універсальні характеристики дренажної системи, що забезпечуються за рахунок збільшеної чисельності поздовжніх канавок і значного внутрішнього обсягу каналів, розташованих в плечових зонах;
- додаткові V-подібні канавки в плечових зонах, розташовані поздовжньо, покращують стійкість при маневруванні на слизьких покриттях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі