0

Continental VanContact Winter 215/65 R16C 109/107R PR8

Код товару: 293866

Наявність: на складі 4 шт.

6 123 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :VanContact Winter
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг) / 107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2023

VanContact Winter

Опис шини Continental ContiVanContact Winter


Зимова шина Continental ContiVanContact Winter для малотоннажних комерційних автомобілів є моделлю четвертого покоління, перше з яких зявилося ще в 1998 році. У порівнянні з попередницями ця покришка зазнала ряд істотних змін, що дозволило значно поліпшити всі експлуатаційні характеристики, перш за все, зчіпні властивості на засніжених і зледенілих дорогах, тривалість терміну служби, паливну економічність.

Дуже багато переваг даної моделі обумовлені схемою ламелізаціі протектора. Вона передбачає використання двох видів ламелей. У центральній частині протектора застосовуються синусоїдальні ламелі, які з одного боку підвищують тягові властивості на битій сніг і льоду, а з іншого - забезпечують хорошу курсову стійкість і оперативність управління. У плечових зонах розташовуються ламелі з «переривчастим» дизайном. Ці протекторні елементи скорочують гальмівний шлях і покращують зчіпні властивості при маневруванні.

Крім того, в плечових зонах розташовуються так звані «снігові кишені». Ці протекторні елементи працюють в «звязці» з поздовжніми дренажними канавками. Утримуючи і ущільнюючи сніг, вони підвищують тягові властивості шини.

Основні особливості шини Continental ContiVanContact Winter

- синусоїдальні ламелі в центральній частині протектора покращують тягові властивості, курсову стійкість і оперативність управління;
- ламелі з «переривчастим» дизайном в плечових зонах скорочують гальмівний шлях, підвищують зчеплення при маневруванні;
- «снігові кишені» покращують продуктивність шини на засніженому покритті;
- жорсткі перемички між блоками, роблячи розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту більш рівномірним, збільшують термін служби протектора.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі