0

Ovation W586 155/70 R13 75T

Код товару: 274856

Наявність: немає на складі

1 493 грн


сума: грн.
Виробник :Ovation
Модель :W586
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

W586

Опис шини Ovation W-586


Зимова нешипована шина Ovation W-586 є однією з новинок, підготовленої відомим китайським виробником до майбутнього зимового сезону. Дана модель є результатом багаторічної співпраці з найвідомішими шинними виробниками. Відрізняючись низькою вартістю, ця шина, тим не менш, забезпечує чудове зчеплення в будь-яких дорожніх умовах.

Шина випускається в 24 найбільш популярних типорозмірах від 14 до 17 дюймів, деякі з яких мають індекс навантаження XL. Це дозволяє говорити про чудову вживаності даної моделі не тільки до більшості легкових автомобілів, але і до мінівенам. Залежно від типорозміру шина може нести індекс швидкості T або H.

Однією і характерних особливостей цієї моделі є асиметричний дизайн спрямованого протекторного малюнка. При цьому протектор розділений на дві частини, кожна з яких призначена для виконання певних функцій. Зовнішня частина протекторного малюнка містить широке поздовжнє ребро, розділене на масивні чотирикутні блоки. Висока конструктивна жорсткість цього протекторного елемента дозволяє шині демонструвати відмінну курсову стійкість, знижуючи при цьому опір кочення.

Внутрішня частина протектора Ovation W-586 містить два поздовжніх ряди окремих блоків. Ці протекторні елементи забезпечують плямі контакту безліч гострих кромок зчеплення, що істотно підвищило тягові можливості шини на засніжених покриттях. Крім цього, тягово-зчіпні показники на снігу вдалося додатково підвищити, завдяки будові плечових зон протектора, також складаються з масивних прямокутних блоків.

Також не можна не відзначити ефективну дренажну систему шини. Її протектор містить три широких поздовжніх канавки, призначених для збору води і талого снігу, які потім виводяться назовні через систему бічних каналів.

Основні особливості шини Ovation W-586

- Агресивний асиметричний дизайн протекторного малюнка забезпечує чудове зчеплення в будь-яких дорожніх умовах;
- Відмінна курсова стійкість, завдяки масивному подовжньому ребру в центральній частині протектора;
- Ефективна дренажна система чудово справляється з відведенням, як води, так і талого снігу;
- Велика кількість блоків і ламелей створює в зоні контакту безліч гострих кромок зчеплення.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі