0

Kormoran VanPro B3 195/75 R16C 107/105R

Код товару: 274101

Наявність: немає на складі

2 730 грн


сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :VanPro B3
Ширина :195
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2022

VanPro B3

Опис шини Kormoran Vanpro B3


Літня шина Kormoran Vanpro B3 призначена для комерційних автомобілів масою до 3,5 тонн, тобто для мікроавтобусів і легких вантажівок. Модель, хоч і має торгову марку польського виробника, випускається на підприємстві компанії Tigar, що також входить до структури шинного гіганта Michelin.

Спеціальний протектор

Дизайн протектора шини розроблявся з урахуванням конструктивних особливостей малотоннажного комерційного транспорту. Він містить невелику в порівнянні з легковими моделями кількість елементів. З одного боку це рішення зменшує опір коченню, а з іншого - збільшує пляму контакту. В результаті шина демонструє відмінне зчеплення і паливну економічність. Крім того, зменшення числа протекторних елементів з їх одночасним збільшенням в розмірах дозволило більш рівномірно розподіляти навантаження по всій конструкції шини, що позитивно позначилося на її вантажопідйомності.

Посилений каркас

Несуча здатність шини була значно підвищена за рахунок посиленої конструкції каркаса. Вона містить брекер із збільшеною кількістю кордів, цілком виконаних зі сталевої нитки. Крім підвищення вантажопідйомності така «підкладка» істотно збільшує термін служби шини, забезпечуючи більш рівномірний розподіл навантаження по плямі контакту. Крім того, дане рішення поліпшило зчеплення і оперативність управління.

Основні особливості Kormoran Vanpro B3

- протекторний малюнок, спеціально розроблений для малотоннажного комерційного транспорту;
- посилений каркас забезпечує тривалий термін служби і підвищену вантажопідйомність;
- поліпшене зчеплення і оперативність управління.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі