0

Gislaved Urban Speed 165/70 R14 81T

Код товару: 306354

Наявність: на складі 4 шт.

2 090 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Gislaved
Модель :Urban Speed
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2023

Urban Speed

Опис шини Gislaved Urban Speed


Шина Gislaved Urban speed - це легкова, річна модель, що відрізняється збільшеною зносостійкістю і поліпшеною керованістю. Щоб цього досягти фахівці компанії створили новий профіль, який покращує стійкість за допомогою зєднаних між собою блоків.

Протектор має збільшену глибину в середньому на 4%, що підвищило термін експлуатації шини, а незвичайне розташування блоків дозволило зменшити рівень шуму. Тому не залежно від швидкості руху ви будите себе почувати комфортно всередині автомобіля. Два центральних ряду безперервних блоків забезпечують відмінну курсову стійкість і прекрасну зворотний звязок. Три широкі водовідвідні канали разом з великою кількістю ламелей виводять швидко з протектора воду, запобігаючи акваплануванню. Здвоєні блоки спеціальними стяжками, в плечовій зоні, підвищують керованість, роблячи рух безпечнішим.

Оптимально підібрані блоки протектора дозволили домогтися максимальних експлуатаційних характеристик і при цьому зробити рух більш комфортним за рахунок зменшення звукового ефекту. Спеціальна гумова суміш надала шині Gislaved Urban Speed підвищене зчеплення і збільшила пляма контакту, а також підвищила гальмівні характеристики протектора.

При виробництві шини використовується сучасне обладнання та останні досягнення в шинній індустрії, тому вона має прекрасну якість. Також дана шина має мінімальний опір коченню, в результаті цього вона має більш економічні характеристики в порівнянні з іншими аналогічними моделями. Шина за рахунок оптимального стану ціни / якості користується великим попитом у споживачів.

Основні особливості шини Gislaved Urban Speed

- спеціальна система ламелей дозволила підвищити зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею і зменшити шум при русі;
- оптимально збалансований склад гумової суміші з часткою натурального каучуку дозволив підвищити зчіпні характеристики і зносостійкість;
- плоский контур і збільшене пляма контакту, підвищили стійкість на дорозі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі