0

Goodyear UltraGrip Ice 265/65 R17 112T

Код товару: 275228

Наявність: на складі 4 шт.

6 997 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Ice

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice


Як і більшість інших представників даної лінійки, зимова шина Goodyear UltraGrip Ice була спеціально створена для країн, розташованих поруч з Полярним колом. Її конструкція ідеальним чином пристосована для експлуатації в умовах справжньої зими. Саме з цієї причини дана модель характеризується відмінною продуктивністю на льоду і снігу. Крім того, розробникам вдалося надати їй практично все «фірмові» риси шинної продукції від Goodyear, починаючи від високої стійкості до аквапланування і закінчуючи паливною економічністю.

Максимальне зчеплення на будь-яких зимових дорогах

Дана модель оснащена однією з версій знаменитого протектора V-Tred, використовуваного північноамериканським виробником протягом декількох десятиліть. У цій шини він відрізняється невеликими розмірами блоків в центральній частині і широкими плечовими зонами. Це обумовлено тим, що кожен з цих ділянок протектора виконує строго певне коло завдань. Зокрема, центральна частина протектора «відповідає» за поздовжні тягові характеристики і курсову стійкість на великій швидкості. У свою чергу, плечові зони, блоки яких розташовані поперечно і мають масивні розміри, завдяки чому вони підвищують зчеплення в поворотах і при уповільненні, а також покращують прохідність по снігу.

Короткий гальмівний шлях на льоду

Під час відсутності шипів дана модель не залишається безпорадною на зледенілих дорогах. Навпаки, вона демонструє на них більш ніж впевнену поведінку. Воно забезпечується кількома тисячами додаткових крайок зчеплення. Всі вони утворюються ламелями. Оскільки ці протекторні елементи розташовуються поперечно, то найбільшу ефективність вони демонструють при прискоренні і уповільненні.

Основні особливості Goodyear UltraGrip Ice

- безліч невеликих блоків в центрі протектора покращують тягові характеристики на снігу;
- широкі блоки плечових зон перешкоджають ковзанню в поворотах, скорочують гальмівний шлях, підвищують стійкість до нерівномірного зносу, покращують оперативність управління;
- кілька тисяч ламелей, створюючи відповідну кількість зчіпних крайок, зменшують протяжність гальмівного шляху на льоду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі