0

Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen-1 265/65 R17 112T

Код товару: 280650

Наявність: на складі 16 шт.

7 103 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice SUV Gen-1
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Ice SUV Gen-1

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice SUV GEN-1


Зимова шина Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen-1 зовсім недавно поповнила лінійку «фрикційних» моделей північноамериканського виробника. Однак це не завадило їй здобути більшу популярність, завдяки відмінним тягово-зчіпних властивостях, ефективністю при гальмуванні і стабільним поведінкою на слизьких, зледенілих і мокрих від води покриттях. Забезпечити високі експлуатаційні характеристики вдалося за рахунок застосування, як давно відомих, так і нових технічних рішень.

Взаімоблокірующіеся ламелі

Технологія 3D-BIS застосовується північноамериканським концерном на протязі, як мінімум 10 років, що ні заважає їй залишатися актуальною і в наші дні. Взаімоблокірующіеся ламелі є і в цій шині, де вони прорізані в кожному блоці. Дана технологія полягає в особливому дизайні цих протекторних елементів. При контакті з дорожньою поверхнею ламелі відкриваються, одночасно обмежуючи рухливість блоку на всій його площі. В результаті пляма контакту отримує безліч додаткових зчіпних крайок, а також здатність зберігати незмінною свою форму. Завдяки цьому шина чудово чіпляється за слизьку поверхню, демонструє стабільну поведінку, а також швидкість і точність в реакціях на дії водія.

Технологія активного зчеплення

При створенні шини була застосована технологія ActiveGrip. Суть цього нововведення полягає в тому, щоб протектор, адаптуючись до дорожніх умов, прагнув максимально збільшити ширину зони контакту. Це дозволяє зменшити питомий тиск на нього, поліпшивши тим самим стійкість і зчеплення. Дана властивість забезпечується кількома технічними рішеннями. Ключовим з них є оптимізація профілю протектора. Крім того, було підібрано ідеальне з точки зору збільшення ширини поєднання розташування форм і розмірів протекторних блоків.

Поліпшені поздовжні тягово-зчіпні властивості

Наступним важливим нововведенням стало розташування робочих поверхонь протекторних блоків під кутом. Причому нахилені вони паралельно напрямку руху. В результаті при впливі на шину поздовжніх сил прискорення площа плями контакту залишається максимальним, що значно покращує продуктивність шини при наборі швидкості і уповільненні. Крім того, дане рішення дозволило зменшити опір коченню і разом з ним і витрата палива.

Індикатори «сніжинка»

Для контролю над ступенем зносу робочої поверхні шини північноамериканським виробником застосовується дуже просте в повсякденному використанні технічне Рішення. У протекторі прорізано кілька отворів, виконаних у вигляді сніжинки. У міру стирання вона стає все менше. Її повне зникнення означає, що залишкова глибина протектора складає менше 4 мм, а це значить неможливість подальшої експлуатації шини на зимових покриттях.

Основні особливості моделі Goodyear UltraGrip Ice SUV GEN-1

- взаімоблокірующіеся ламелі покращують зчеплення на слизьких покриттях, одночасно забезпечуючи відмінну керованість і контроль над автомобілем;
- технологія «активного зчеплення» збільшує ширину зони контакту, ніж зменшує питомий тиск на нього, покращуючи тим самим стійкість і зчеплення, перешкоджаючи нерівномірного зносу;
- нахилені паралельно напрямку руху поверхні протекторних блоків скорочують протяжність гальмівного шляху, забезпечують підвищену ефективність при наборі швидкості

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі