0

Goodyear UltraGrip 8 165/65 R14 79T

Код товару: 297253

Наявність: на складі 4 шт.

2 696 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip 8
Ширина :165
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :79 (437 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2022

UltraGrip 8

Опис шини Goodyear UltraGrip 8


Компанією Goodyear була представила нову шина Goodyear UltraGrip 8. Ця модель стала першою, при створенні якої була застосована новітня технологія малюнка протектора - 3D-BIS, завдяки якій, шина має всіма необхідними в зимовий час якостями: короткий гальмівний шлях (на 3% менше на засніженій і на 4% на мокрій дорозі), підвищена тяга (на 5% краще на снігу), хороше зчеплення.

у чому полягає особливість технології 3D-BIS

Технологія Block Interlocking System - це запатентований унікальний малюнок, при використанні якого поверхню протектора покривається якомога більшою кількістю ламелей. Використання цієї технології значно підвищує рівень зчеплення шини з дорогою, тому що при зіткненні з дорожнім покриттям ламелі як би «кусають» сніг, збільшуючи тягу.

Технологія 3D-Interlocking-Effect

Крім 3D-BIS, була задіяна інша технологія, що отримала назву 3D-Interlocking- Effect. Її суть полягає в тому, що внутрішні сторони ламелей мають пірамідні виступи, які забезпечують краще зчеплення, тим самим підвищуючи керованість шини Goodyear Ultragrip 8 не тільки на сухий, але і на мокрій дорозі.

Нова гумова суміш

Поряд з технологічними нововведеннями була також розроблений новий склад гумової суміші, який містить в собі функціоналізованих полімери і смоли. Полімери збільшують термін життя шини, а також підвищують її енергоефективність. Смоли ж забезпечують краще зчеплення на сухих і мокрих дорогах. Тепер гума зберігає еластичність навіть при дуже низьких температурах, забезпечуючи хорошу керованість як на снігу, так і на льоду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі