0

Tigar Sigura 165/65 R14 79T

Код товару: 262033

Наявність: на складі 4 шт.

1 676 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :Sigura
Ширина :165
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :79 (437 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

Sigura

Опис шини Tigar Sigura


Tigar Sigura - це літня шина для легкових автомобілів від відомої сербської фірми, дочірнього підприємства Michelin. Шини Tigar стрімко набирають популярність в Європі за рахунок новітніх розробок, що дозволили створювати дійсно якісні шини. Перед запуском на ринок автопокришок вони проходять повний електронний контроль якості від Michelin. Популярні шини від цього виробника і в країнах СНД, чому, в першу чергу, сприяє чудове поєднання низької ціни і високої якості.

Сильними сторонами цієї моделі є відмінні їздові характеристики на мокрій дорозі, комфорт і безпеку.

Дизайн малюнка протектора даної шини має спрямований V-подібний симетричний характер, який забезпечує відмінні зчіпні характеристики. Протектор розділений на кілька частин трьома поздовжніми широкими водовідвідними каналами, які вкупі з численними дрібними канавками забезпечують швидке звільнення протектора від вологи. Це збільшує зчеплення з мокрою дорогою і істотно знижує ризик виникнення аквапланування.

Крім того, Tigar Sigura відрізняється міцністю, яку забезпечує їй подвійні сталеві пояси пірамідальної форми. Вони гасять механічна дія і дозволяють шині більший термін прослужити своєму власникові.

І ще кілька слів про інші особливості цієї моделі. Перш за все, варто відзначити дуже низький опір коченню. Воно дозволило поліпшити ходові якості шини, а також знизити споживання палива до пяти відсотків і зменшити викид шкідливих речовин в атмосферу. Саме тому Tigar Sigura відноситься до економічним та екологічним шинам. Другий же аспект - це високий рівень акустичного комфорту при швидкій їзді.

Якщо резюмувати, необхідно сказати, що ця шина стане відмінним варіантом для пересування в межах міста і за ним (на не дуже великі відстані). Комфортна їзда з нею забезпечена.

Відмінні риси шини Tigar Sigura

- Tigar Sigura - це літня шина для легкових автомобілів.
- Дизайн малюнка протектора шини - спрямований, симетричний, що забезпечує відмінну зчеплення з дорожнім полотном.
- Система з трьох широких поздовжніх і безлічі дрібних канавок забезпечує ефективний вивід води з плями контакту, що ліквідує ризик виникнення аквапланування.
- Подвійні сталеві пояси пірамідальної форми забезпечують покришці міцність і захист від зовнішніх механічних впливів.
- Завдяки зменшеному опору коченню відбувається економія палива до пяти відсотків, а також зменшується викид шкідливих речовин в атмосферу.
- Низьке шумообразование.
- Чудовий варіант по співвідношенню «ціна-якість» .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі