0

Vredestein Ultrac Sessanta 225/30 R20 85Y

Код товару: 357767

Наявність: немає на складі

5 104 грн


сума: грн.
Виробник :Vredestein
Модель :Ultrac Sessanta
Ширина :225
Профіль :30
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :85 (515 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Нідерланди
Рік виготовлення шин :2018

Ultrac Sessanta

Опис шини Vredestein Ultrac Sessanta


Шина Vredestein Ultrac Sessanta є найкращою шиною за всіма показниками серед літнього асортименту голландської компанії. Досвід створення лінійки шин Ultrac дозволили компанії Vredestein використовувати в новітній шині Vredestein Ultrac Sessanta всі останні досягнення і розробки. Шина була оптимізована під надшвидкісне водіння, отримавши краще зчеплення як на сухій, так і на мокрій дорозі.

Назва моделі Sessanta



Дизайн брутального протектора для моделі Ultrac Sessanta зробила компанія Giugiaro Design. Інновації та технології відчуваються по малюнку поздовжніх доріжок протектора. Назва моделі Sessanta має походження з шістдесяти річного досвіду компанії Vredestein в місті Енсхеде. "Шістдесят" звучить італійською - Sessanta.

Особливості протектора моделі Ultrac Sessanta



Параметріальний протектор Ultrac Sessanta виконаний за допомогою непростих математичних розрахунків. Футуристичний і авангардний дизайн дотриманий у всіх типорозмірах шини, починаючи від самих маленьких радіусів і закінчуючи шинами в розмірі 22 дюйма.

Переваги шини Vredestein Ultrac Sessanta



Інноваційний дизайн шини і бездоганний протектор були розроблені для компанії Vredestein колегами з Giugiaro Design. Дані нововведення дозволили отримати максимальні характеристики на сухому і мокрому асфальті, а також бездоганний зовнішній вигляд будь-якого автомобіля.

Параметричний дизайн дозволяє отримати оптимальні якості за наступними показниками: профіль, конструкцію, дизайн, контури відповідно до математичними формулами.

У шині Vredestein Ultrac Sessanta була використана технологія HTTC. Вона дозволяє автомобілю краще себе почувати при виконанні складних поворотів. Шина періодично сама виправляє рух автомобіля.

Технологія HTS +, повязана з боковинами шини, дозволяє найефективнішим способом вплинути на зчеплення з дорожнім полотном.

Каркас шини Ultrac Sessanta володіє подвійним шаром. Шина стає ще міцніше і стабільніше своїх аналогів від конкурентів. Максимальна стійкість автомобіля на будь-яких швидкостях робить шину від Vredestein надійної і безпечної в самий критичних ситуаціях.

Vredestein Ultrac Sessanta підійде в першу чергу автовласникам, які бажають отримати максимум від своїх шин. Шина відповідає класу «супер-люкс». Вона розроблена відповідно до найостаннішими досягненнями та інноваціями.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі