0

Vredestein Ultrac Cento 225/45 ZR17 94Y XL

Код товару: 260758

Наявність: немає на складі

2 109 грн


сума: грн.
Виробник :Vredestein
Модель :Ultrac Cento
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Нідерланди
Рік виготовлення шин :2019

Ultrac Cento

Опис шини Vredestein Ultrac Cento


Розробка літньої шини Vredestein Ultrac Cento була приурочена до 100-річного ювілею відомого голландського виробника. Як і більшість інших сучасних моделей, вона була створена за допомогою фахівців з дизайн-бюро Giugiaro, що додало їй вкрай привабливий зовнішній вигляд. При цьому він гармонійно поєднується з дуже високими технічними характеристиками цієї шини, призначеної для легкових автомобілів преміум-класу.

Італійський дизайн протектора

Домогтися такого поєднання вдалося за рахунок мінімізації дизайнерських елементів. Власне, їх в цій моделі всього кілька. Перш за все, це стильні дренажні канавки в центральному поздовжньому ребрі і написи на її боковинах. Власне, цього виявилося більш ніж достатньо, щоб надати шині ефектний зовнішній вигляд без шкоди її експлуатаційними характеристиками.

Підвищений вміст силіки

Значна частина зчіпних властивостей на мокрій дорозі забезпечується не стільки дренажною системою, скільки фізико -Хімічні властивостями компаунда. Його склад включає в себе матеріали нового покоління. Перш за все, це сучасні полімерні сполуки, завдяки яким гумова суміш при всій своїй еластичності володіє відмінною стійкістю до розривів. Завдяки цьому, голландським шинникам вдалося істотно підвищити вміст силіки, забезпечивши тим самим шині хороше зчеплення на мокрій дорозі, а заодно високу надійність протягом всього терміну експлуатації.

Оптимізований дизайн плечових зон

При розробці даної моделі особлива увага була приділена забезпеченню максимальної комфортності на ходу. Одним з рішень, за допомогою яких це було досягнуто, став дизайн плечових зон протектора. Вони отримали змінну кривизну профілю, завдяки чому розміри і форма плями контакту залишаються незмінними навіть при значних бічних прискореннях. В умовах реальної експлуатації дана особливість виражається у вигляді надійному і прогнозованому поведінці шини, що в значній мірі полегшує процес керування автомобілем.

Основні особливості шини Vredestein Ultrac Cento

- ефектний зовнішній вигляд завдяки участі в розробці фахівців дизайн-бюро Giugiaro;
- направлений малюнок з трьома нерозривними поздовжніми ребрами в центрі забезпечує чудову стійкість і оперативність управління на високій швидкості;
- компаунд з передових матеріалів поліпшує зчеплення на мокрій дорозі, забезпечує високу надійність протягом всього терміну служби, а також перешкоджає передчасному зносу;
- мінімальний ризик виникнення аквапланування навіть на високій швидкості завдяки широким поздовжнім дренажним канавках.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі