0

WestLake Sport RS 285/35 R18 103W XL

Код товару: 382020

Наявність: немає на складі

3 476 грн


сума: грн.
Виробник :WestLake
Модель :Sport RS
Ширина :285
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :101 (825 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

Sport RS

Опис шини WestLake Sport RS


Про стрімкий розвиток китайської шинної індустрії можна судити за такими шинам, як WestLake Sport RS. Дана модель орієнтована на любителів швидкої їзди, в тому числі, і на закритих гоночних трасах, які в певні дні стають доступними для всіх бажаючих. У той же час ця шина непогано пристосована для експлуатації та на звичайних дорогах, на яких вона демонструє більш ніж впевнену поведінку.

Збільшені розміри плями контакту

Дана шина оснащена протектором, що виглядає більш ніж агресивно. Таке враження складається, завдяки великій кількості дуже масивних блоків, відокремлених один від одного дренажними канавками не менше значного розміру. Це рішення було продиктовано прагненням забезпечити шині відразу кілька важливих якостей. Перш за все, це максимально великі розміри її плями контакту. Крім того, масивні блоки дуже добре пручаються безперервному деформаційному впливу, зберігаючи свою первинну форму. В результаті зчіпні властивості відрізняються дуже високою стабільністю і надійністю.

Оптимізована для великих швидкостей гумова суміш

Для цієї моделі був розроблений спеціальний склад гумової суміші протектора. Більш ніж на половину він представлений кремній містять елементами. Вони надають шині здатність дуже щільно прилягати до поверхні дороги, поліпшуючи тим самим зчеплення з нею.

Основні особливості WestLake Sport RS

- асиметричний протектор з дуже великими блоками забезпечує відмінне зчеплення на будь-якій швидкості;
- сілікосодержащій компаунд зі спеціальними полімерами оптимізований для високошвидкісної експлуатації і різких маневрів;
- безперервне широке поздовжнє ребро в центрі надає шині стійкість на високій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі