0

Dunlop SP Sport MAXX TT 235/55 R17 103W XL

Код товару: 302224

Наявність: немає на складі

5 036 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport MAXX TT
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :103 (875 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

SP Sport MAXX TT

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX TT


Літні шини для спортивних легкових авто - це модель Dunlop SP Sport Maxx TT. Вони підійдуть для тих, хто любить різкі рухи, круті повороти, максимальну швидкість. Шини Dunlop SP Sport Maxx TT забезпечують високу точність і мякість управління автомобілем. Асиметричний малюнок на протекторі забезпечує високе зчеплення з дорожнім покриттям. Боковина шини укріплена, завдяки застосуванню кевларового волокна, яке збільшує стійкість до розриву і механічного впливу.

Інноваційні технології В шинах Sport Maxx TT застосовується інноваційний матеріал під назвою KEVLAR. Гумова суміш на основі KEVLAR створена за допомогою сучасних нанотехнологій.

Арамідне волокно, створене DuPont забезпечує високу стійкість шини до нагрівання, також відноситься до сверхрепкому синтетичному волокну. Цей матеріал дозволяє домогтися оптимального поєднання міцності, маси і стійкості до корозії. Тільки застосування нанотехнологій дозволило отримати на молекулярному рівні можливість створення великого плями контакту. Використання інноваційних матеріалів і технологій дозволяє збільшити механічну міцність матеріалу, а також підвищити його еластичність. Наночастки в гумової суміші покращують параметри зчеплення і гальмування на будь-якому типі дорожнього покриття. Технологія Touch Technology дозволяють отримати максимум задоволення від керування автомобілем.

Опис Данлоп Спортмакс ТТ

Шини Dunlop SP Sport Maxx TT представляють нове покоління автомобільних шин, які відзначені безліччю нагород і визнані самими вимогливими користувачами авто. Проектування шин велося на основі наявних розробок спеціалізованих спортивних шин. Основна особливість моделі - це застосування кевларового волокна. Воно розташовується в зоні, де шина зєднується з диском. Так збільшується жорсткість бічній поверхні, а шина стає більш стійка до розриву, нагріванню, розтягування. Це гарантує мякість і чіткість керування автомобілем на поворотах, в дощову погоду.

Поверхня протектора прикрашена асиметричним малюнком, який надає не тільки стильний вигляд шині, а й забезпечує опір акваплануванню. Жорстке центральне ребро несе відповідальність за точність управління, потужні бічні блоки відповідають за впевнене і мяке проходження поворотів.

Показники роботи на літніх шинах SportMaxx TT

Використання нанотехнологій при виробництві серії Sport Maxx дозволило збільшити показники зчеплення шин з дорогою. Також шини Dunlop SP Sport Maxx TT відмінно проявили себе під час гальмування на сухій і мокрій дорозі. Вони досить еластичні і зносостійкі.

Дизайн шин розроблявся за новою технологією Multi Radius Tread Technology - MRT. Завдяки їй протектор ще більш жорсткий, а навантаження в місці контакту розподіляється рівномірно. При зміщення центру ваги автомобіля, форма протектора змінюється плавно і мяко, тому керованість машини тільки покращилася.

Оригінальний малюнок на поверхні протектора забезпечує високий рівень захисту від аквапланування.

максимум задоволення на шинах Dunlop

Сучасні технології, які застосовувалися при розробці серії Sport Maxx, забезпечили отримання плоского профілю шини. Спеціально розроблений рисунок, змінюється показник відношення площі контакту до площі центральних блоків, спеціальна конструкція місця посадки шини на диск дозволяють отримати максимум задоволення від водіння спортивного авто. Мякі повороти і швидкий розгін, комфортне гальмування - все це забезпечується Sport Maxx TT в повній мірі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі