0

Dunlop SP Sport LM703 215/65 R16 98H

Код товару: 262048

Наявність: немає на складі

1 905 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport LM703
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2020

SP Sport LM703

Опис шини Dunlop SP Sport LM703


Модель шини Dunlop SP Sport Le Mans 703 зявилася в 2010 році, прийшовши на зміну своїм попередницям - коли люди в основному моделям LM 701 і LM 702. Нова модель є спортивною літньою гумою для потужних високошвидкісних автомобілів. Вона пропонує відмінне зчеплення на будь-якому вигляді покриття з неймовірним рівнем безпеки і прекрасним комфортом при русі. Новітні технології дозволили зробити новинку британської компанії ще більш незамінною для автовласників.

Варто відзначити роботу інженерів Данлопа, які виконали величезну роботу при розробці Dunlop LM 703. У шині була використана технологія Digital Rolling Simulation 2, яка дозволила отримувати характеристики шини ще в момент її проектування, завдяки популярним компютерним симуляторам. Таким чином були досягнуті наступні речі: шина при виконанні поворотів здатна змінювати пляма контакту, збільшуючи і зменшуючи його в залежності від ситуації, а також спеціально оптимізовані блоки протектора дозволили помітно знизити рівень шуму, видаваний шиною при русі.

спеціальний гумовий склад шини, який має назву sound absorbing pad і зроблений з легкого синтетичного матеріалу дозволили шині також поглинати сторонні шуми. Він розташований у внутрішній структурі протектора.

Дизайн протектора шини Dunlop LM703 - не направлення. Широкі дренажні канавки дозволяють ефективно справляючись з водою, що зявляється під плямою контакту. Ризик виникнення аквапланування був знижений до мінімуму.

Потужні боковини шини дозволяють отримати стабільну керованість в будь-яких умовах, а жорстке центральне ребро сприяє моментальної віддачі шини і захищає її від деформацій.

Незважаючи на велику кількість плюсів, в даній шині присутні і свої мінуси. В першу чергу, це її зносостійкість. Шина зношується дуже швидко, тому консультанти Мосавтошіни не рекомендують використовувати дану модель при виїздах на бездоріжжі.

Особливості шини Dunlop SP Sport LM 703

- великий вибір типорозмірів від 15 до 18 радіусів;
- призначення для легкових автомобілів;
- використання технологій компютерної симуляції процесів при розробці;
- новітній склад гумової суміші;
- слабка зносостійкість.

Підводячи підсумок, можна сказати, що модель Dunlop LM 703 - одна з лідерів в своєму сегменті. Дану шину можна зустріти на найрізноманітніших автомобілях від Daewoo Nexia до Audi A5. Якщо вам потрібна хороша середня модель з хорошими показниками комфорту і безпеки для щоденних пересувань, то LM703 - саме те, що Вам потрібно.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі