0

Hankook Ventus Prime 3 K125 215/65 R16 98H

Код товару: 282122

Наявність: на складі 4 шт.

3 724 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Ventus Prime 3 K125
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :

Ventus Prime 3 K125

Опис шини Hankook K125 ventus prime 3


Hankook K125 ventus prime 3 - шина для літнього застосування, яка має широкий спектр застосування: автомобілі середнього класу, люкс, а також сімейні. Модель відрізняється своїми властивостями зчеплення, які однаково добре демонструють себе, як на сухому, так і на мокрому дорожньому полотні. До цього варто додати відмінну керованість і комфорт, які були досягнуті виробником, завдяки застосуванню нових технологічних рішень.

«Сухе» зчеплення

Випущена в 2016 році, дана модель відрізняється поліпшеним зчепленням на сухій дорозі. Цього вдалося досягти завдяки розробці нового дизайну протектора, а також наданню його блокам більшої жорсткості. Ці нововведення призвели до збільшення контактної зони, що й знайшло своє відображення в зчіпних характеристиках.

«Вологе» зчеплення

Для створення оптимальних умов на вологому полотні виробником були передбачені 4-е глибоких каналу. Саме їм належить роль головного водовідведення, з якої вони відмінно справляються. Потрібно відзначити, що глибина каналів не однакова. Це обумовлено бажанням розробників зберегти зчіпні якості при різних погодних умовах. До цього варто додати і систему ламелей, які доповнюють дренажні канали, створюючи разом ефективну систему, що захищає транспортний засіб від аквапланування.

Особливості протектора

Крім вищевказаних протекторних особливостей варто відзначити жорстке центральне ребро, а також плечові блоки, що відрізняються своєю масивністю. Це дозволило поліпшити керованість і стійкість при підвищеному швидкісному режимі.

Наявність декількох ребер зумовило зниження опору коченню. А це позитивним чином позначилося на паливній економічності.

Специфіка конструкції

В основі шини знаходиться металевий брекер, який спільно зі збільшеними блоками плечової зони позитивно позначається на управлінні. Зокрема це проявляється в більш точних реакціях, які є відповіддю на повороти рульового колеса.

Основні особливості Hankook K125 ventus prime 3

- широкий спектр застосування для самих різних класів автомобілів;
- вдосконалений протекторний малюнок забезпечує кращу керованість і стабільно руху по прямій;
- ефективна система водовідведення гарантує збереження зчіпних характеристик на мокрому дорожньому полотні;
- наявність у складі діоксиду кремнію покращує тягові характеристики.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі