0

Goodyear UltraGrip Ice WRT 265/65 R17 112S

Код товару: 310025

Наявність: немає на складі

4 111 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice WRT
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :2018

UltraGrip Ice WRT

Опис шини Goodyear Ultragrip Ice WRT


Зимова нешипована шина Goodyear UltraGrip Ice WRT була розроблена з використанням технічних рішень, випробуваних північноамериканськими шинниками ще кілька десятиліть тому. І це не говорить про те, що у відомого у всьому світі виробника немає нічого нового. Просто ті технології навіть в наші дні пропонують не тільки високу ефективність створених на їх основі шин, але і широкі можливості щодо їх подальшого вдосконалення.

Тривимірні ламелі

Однією з таких «старих» технологій є тривимірні ламелі 3D-BIS, які прорізані в блоках плечових зон протектора. Вони досить сильно відрізняються від своєї оригінальної версії, як формою утворених ними зчіпних крайок (вони прямі), так і високою щільністю (вона менше). Дані зміни продиктовані необхідністю підвищити жорсткість плечових зон протектора, що позитивно позначається на керованості. При цьому зчіпні властивості знаходяться на більш ніж прийнятному рівні, завдяки значній протяжності ламелей.

Спеціальні полімери в складі гумової суміші

Протектор даної моделі виготовлений з компаунда, оптимізованого для певних умов експлуатації. Такими є обмерзлі покриття і укочений до дуже гладкого стану сніг. У гумової суміші присутні не тільки силика, а й спеціальні полімерні речовини. З їх допомогою протектору надається оптимальний рівень еластичності, при якому забезпечується максимальне зчеплення з дорогою.

Основні особливості Goodyear Ultragrip Ice WRT

- тривимірні ламелі в плечових зонах скорочують протяжність гальмівного шляху і підвищують стійкість при маневруванні ;
- спеціальний полімер в складі гумової суміші покращує зчіпні властивості на льоду і снігу;
- стреловидное протекторное ребро в центральній частині підвищує точність управління і стабільність зчеплення на великій швидкості, а також знижує опір коченню.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі