0

Dunlop GrandTrek AT20 265/65 R17 112S

Код товару: 323962

Наявність: немає на складі

5 125 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :GrandTrek AT20
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

GrandTrek AT20

Опис шини Dunlop GrandTrek AT20


Шина Dunlop GrandTrek AT20 використовується на позашляховиках, які основну частину часу перебувають на швидкісних трасах. Відомо, що велика частина машин підвищеної прохідності, основну частину часу перебувають у містах, а не розїжджають по бездоріжжю. А це означає, що власникам таких автомобілів необхідні шини, які будуть відмінно себе вести на асфальтованому дорожньому покритті, яке може бути сильно розігріте жарким літом і все в холодних калюжах восени.

Дана шина спеціально створювалася для автомобілів, що належать до класу SUV, (паркетниками) які використовуються на швидкісних дорогах. Також вона підійде для легковантажних автомобілів. Шина демонструє відмінну керованість на різному дорожньому покритті. Велику роль в забезпеченні таких чудових властивостей шини грає унікальний малюнок протектора, що відрізняється поздовжніми прорізами і поперемінним кроком. Завдяки даному малюнку досягається чудова керованість, істотно скорочується гальмівний шлях і відстань, необхідну для розгону. Дана шина за цими характеристиками є однією з найкращих в цьому класі.

Особливі канавки забезпечують відведення води із зони контакту, значно підвищуючи площа плями контакту з дорогою. Тому шина Dunlop Grandtrek AT20 має мінімальну ймовірність прояву аквапланування, досить часто виникає на засніженій або мокрій дорозі. До речі, за рахунок даного дизайну протектора, автомобіль буде мати закінчений і більш привабливий вигляд.

Величезну роль в підвищенні керованості грає спеціальний гумовий склад, який також підвищує термін експлуатації шини. При акуратному використанні дана шина прослужить вам кілька сезонів. Головне періодично перевіряти, ступінь зносу - для цього на шині є спеціальні індикатори, коли вони зникають покришку необхідно замінити. Шина виробляється з використанням новітніх технологій і в обовязковому порядку проходять ретельний контроль на сучасному електронному обладнанні.

Основні особливості Dunlop Grandtrek AT20

- поліпшене зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям на підвищених швидкостях;
- збільшений термін експлуатації;
- підвищений опір акваплануванню.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі