0

Pirelli Scorpion Verde 235/55 R17 99H

Код товару: 270790

Наявність: немає на складі

3 041 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Scorpion Verde
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2020

Scorpion Verde

Опис шини Pirelli Scorpion Verde


Легкова шина Pirelli Scorpion Verde найвідомішого італійського виробника призначена для автомобілів підвищеної прохідності, включаючи кросовери і інші автомобілі категорії SUV.

У даній шині застосовані найпередовіші інноваційні рішення компанії Pirelli. На думку виробника, ця шина, виготовлена з екологічно безпечних матеріалів, із мінімальним впливом на навколишнє середовище, забезпечуючи при цьому високий рівень комфорту і безпеки. Про екологічну нешкідливість даної шини говорить її приналежність до категорії «Green Perfomance».

Дизайн шини відрізняється асиметричним ненаправленим малюнком протектора, який складається з трьох ребер і двох плечових зон. Весь протектор розділений на окремі функціональні зони чотирма поздовжніми водовідвідних канавками, з них дві, розташовані в центрі помітно ширше іншої пари канавок, які розташовані по краях центральної зони протектора. Незважаючи на те, що шина Pirelli Scorpion Verde призначена для автомобілів підвищеної прохідності, її протектор має на увазі експлуатацію на шосейних дорогах. З трьох ребер, розташованих в центрі протектора, два оснащені безліччю S-образних ламелей, призначених для поліпшення ефективності розгону і гальмування. Ще одне ребро, крім ламелей, розділене на окремі блоки поперечними каналами, які додатково покращують відведення води із зони контакту шини.

Плечові зони протектора мають загнутий профіль, що сприяє підвищеному опору нерівномірного зносу, а також підвищує зчеплення з дорогою при проходженні поворотів.

Основні особливості шини Pirelli Scorpion Verde

- Стабільність площі плями контакту, завдяки оптимізованому рисунку протектора, що сприяє зниженню рівня шуму;
- Інноваційна конструкція профілю та застосування матеріалів нового покоління дозволило зменшити опір кочення і знизити вагу шини;
- Оптимізована зміст силіки забезпечило високу зносостійкість, а також стабільність характеристик шини незалежно від величини пробігу;
- Спеціалізована конструкція плечових зон підвищило стійкість до деформації, а також поліпшило показники курсової стійкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі