0

Habilead S801 ComfortMax 225/60 R17 99H

Код товару: 355665

Наявність: немає на складі

2 651 грн


сума: грн.
Виробник :Habilead
Модель :S801 ComfortMax
Ширина :225
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

S801 ComfortMax

Опис шини Habilead S801


Літня шина Habilead S801 орієнтована на тих власників легкових автомобілів, які хочуть отримати від таких виробів не тільки відмінні зчіпні властивості і керованість, а й високий рівень комфорту. Дана модель відповідає всім досить суперечить один одному вимогам, завдяки застосуванню сучасних технологій і матеріалів.

Асиметричний протектор

Одним з нововведень є протектор, виконаний у високотехнологічному асиметричному дизайні. Він був розроблений в «цифрі», тобто з використанням сучасних технологій компютерного моделювання. Штучний інтелект розділив протектор на кілька функціональних ділянок. Взаємодіючи один з одним при контакті з дорожньою поверхнею, вони підсилюють і доповнюють експлуатаційні властивості один одного, що надає шині максимальну продуктивність в будь-яких умовах.

Покращена гумова суміш

У порівнянні з шинами попереднього покоління цього бренду протектор даної моделі містить набагато більше силики. Цей компонент дозволяє покришці буквально прилипати до дороги, щільно облягаючи дрібні нерівності на її поверхні. Найбільш яскраво це проявляється в дощових умовах. Ще одним нововведенням стала поява в складі компаунда спеціальних полімерів. Вони на молекулярному рівні забезпечують однорідність гумової суміші і її міцність при розтягуванні, що, наприклад, дозволяють протектору зберігати цілісність при русі на високій швидкості.

Стійкість до аквапланування

Відмінною особливістю протектора шини є збільшений обсяг дренажних канавок в центрі. Поєднання розташування і розмірів цих елементів забезпечують відмінну стійкість до аквапланування.

Основні особливості Habilead S801

- асиметричний протектор, що підвищує зчіпні властивості на слизькому від води покритті;
- висока курсова стійкість завдяки жорстким поздовжніх ребрах в центрі;
- знижений рівень шуму за рахунок додаткового суцільного ребра з зовнішньої сторони протектора;
- поліпшена гумова суміш з підвищеним вмістом силіки і функціональними полімерами.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі