0

Волтаир С-156 185/75 R16C 104/102Q

Код товару: 259962

Наявність: немає на складі

2 283 грн


сума: грн.
Виробник :Волтаир
Модель :С-156
Ширина :185
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

С-156

Опис шини Волтаір С-156


Комерційна шина Волтаір С-156 була розроблена спеціально для вітчизняних мікроавтобусів «Газель» і «Соболь». Дана модель крім привабливої ціни характеризується універсальністю застосування, оскільки може використовуватися протягом усього року, тобто не тільки влітку, а й взимку. У поєднанні з підвищеними показниками вантажопідйомності, довговічністю і надійністю це робить її експлуатацію економічно ефективною.

Універсальний протектор

Можливість експлуатації цієї шини в зимовий час багато в чому забезпечується за рахунок цілого ряду особливостей в дизайні її протекторного малюнка. Його відрізняє підвищений вміст зчіпних крайок. Велика їх частина утворюється численними виїмками в бічних гранях протекторних блоків. Це дозволяє шині демонструвати хороше зчеплення на слизьких поверхнях.

Гарна прохідність по снігу і на грунтових покриттях

Плечові зони протектора шини Волтаір С-156 відрізняються відкритим дизайном. Кожна з них являє собою ряд поздовжньо розташованих блоків зі значною відстанню між ними. У глибокому снігу і на піщаних і земляних грунтах ця особливість надає шині впевнену поведінку і надійне зчеплення на будь-якому покритті зі зниженою несучою здатністю.

Паливна економічність і акустичний комфорт

Дана модель характеризується зниженим опором коченню. У цьому чимала заслуга конфігурації протекторних блоків. Всі вони розташовані поздовжньо і мають прямокутну форму. Це істотно зменшує витрату палива, а за рахунок багатокрокового розташування блоків - рівень шуму.

Основні особливості шини Волтаір С-156

- широка сфера застосування і можливість використання протягом всього року завдяки універсальному протекторному малюнку , ефективному на самих різних типах покриття, включаючи грунтові;
- низький опір коченню і високий рівень акустичного комфорту завдяки прямокутній формі блоків, а також їх подовжньому розташуванню з різним кроком відносно один одного.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі